2777
2789

ماه بعد میشه ۲سال.همین که خالی میشه میگه پرکن.اینجوری هم شیر زیاد مصرف میشه‌.هم پوشک.غذا وخوراکی هم میخوره

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به والله که من و داییم تا کلاس پنجم با شیشه شیر شیر میخوردیم😭🤣🤣🤣🤣

الانم از همه استخوان بندیمون بهتره

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
2805

سر شیشه شو با فیچی یکم  بچین

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

قد و وزنش چطوره ؟  اگه غذا هم می خوره مقدارش کم کن ولی یهویی فک نکنم بتونید قط کنید  ببخشید سوال می کنم دختر منم پاه بعد  ۲سال تمامه  دختر شما در چه حد حرف می زنه ؟ 

سر شیشه شو با فیچی یکم  بچین

خب سر شیشه بزرگ دارم ولی الان حرفم اینه هی میگه شیشه رو پرکن

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
قد و وزنش چطوره ؟  اگه غذا هم می خوره مقدارش کم کن ولی یهویی فک نکنم بتونید قط کنید  ...

تقریبا خوب حرف میزنه.ولی کلمه میگه جمله نمیگه ها

به والله که من و داییم تا کلاس پنجم با شیشه شیر شیر میخوردیم😭🤣🤣🤣🤣 الانم از همه استخوان بندیمون ...

اره درسته منم تا کلاس چهارم شیر خوردم و استخون بندیم عالیه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
2810