2777
2789

این سایت سرتا  سر  انرژی منفیه چندروز نیومدم واقعا دیدم چقدر حاله روحیم تغییر کرد پره ادمای سمی و بیکار که فقط نشستن یکی یچی بگه بفهمن نقطه ضعفش چیه از همونجا بهش ضربه بزنن دیگه تصمیم دارم کلا نیام شاید ماهی یبار چون واقعا برای روانم بهتره 

اره واقعا. من از شنبه دیگه هیچ تاپیکی نمیرم فقط خودم تاپیکای انرژی مثبت می‌ذارم اگرم تاپیک خنده دار باشه میخونم

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
بعد جالبه همین آدما تو اینستا یجور دیگن و یه حرفای دیگه ای رو میزنن 

وتی زدی تو هدف اینستا انقد انرژیش منفی نیست نمیدونم چرا فکر کنم اینجا ادماش بااینستا یکی نیستن اینا بیشتر سنتیو مذهبی منشن