خانومای نی نی سایت اگه از نی نی سایت مهاجرت کنین اینستا به یه جاهایی میرسین انگار مهاجرت کردین خارج در این حد حتی بیشتر
تا تو تاپیکا میگم آنلاین شاپ دارم و ۳۰ تومن کاهی درآمدمه کلی رپلایی میکنن ک مگه کارت چیه؟
نمیدونم چرا خیلیا ذهن شون فقیره البته میدونم فک کنم چون اکثرا زندگی کارمندی دارن
بابا سایت خاله زنکی رو ول کنین برین اینستا گردی کنین آنلاین شاپارو دنبال کنین بالاخره یه ایده ای جرقه ای زده میشه تو ذهن تون ک ببرینس خودتونو راه بندازین
من در مورد پوشاک و اینا هیچی نمیدونم تجربه ندارم
تجربه خودمو میگم ک کمکی کرده باشم
۶ سال پیش با ۱۲ میلیون تومن از یه آنلاین شاپ ترکیه خرید کردم ک تو خونه جنس بفروشم اون موقع سر از حساب کتاب درنمیاوردم اصلا نمیدونستم چی بیارم هرچی به نظرم خوشگل بود گرفتم نمیدونستم باید تحقیق کنم جنسام اومد انتظار از فامیلامون داشتم ک خرید کنن اول کاری حمایت بشم ولی اونام گفتن گرونه با اینکه وضعشون توپه
خلاصه قسمت این بوده ک از خیر موجودی بگذرم و فقط سفارشی کار کنم ۶ سال شب و روز کار کردم و میکنم پسر ۶ ساله دارم اصلا نفهمیدم چجوری بزرگ شد چون خونه نداشتیم پسرم نوزاد بود و خونه مادرشوهرم زندگی میکردیم کار کردم خونه بسازیم شوهرم زمین مسکونی داشت اونو ساختیم هنوزم شوهرم شغل ثابت نداره ولی زمین کشاورزی اینا داره حدود ۱۰،۱۵ میلیارد سرمایه داره من با ۱۲ میلیون تومن شروع کردم اون موقع هم کم پولی نبود توصیه م اینه ک تحقیق کنین با توجه به بودجه تون بیزینس تون رو انتخاب کنین الان دیگه هر کاری بخوایی شروع کنی باید سرمایه داشته باشی من کلی هم برای پیجم هزینه کردم ک پیج مو ببرم بالا الان ۹ کا فالوور دارم خداروشکر فروشم خوبه من خیلی کمالگرام بجا بند نمیشم همش میخوام سود روزانه م بیشتر بشه میلیاردی بشه درآمدم نمیدونم خوبه ک اینجوریم یا بد فقط میدونم برای رسیدن به رویاهام هر کاری کردم تو بدترین شرایط کار کردم وقتی آنلاین شاپ زدم هیچکی تو شهرمون آنلاین شاپ نداشت از وقتی دستم تو جیبم رفت به همه خانومای دور و برم تشویق میکنم استقلال مالی داشته باشن هم اعتماد بنفس پیدا میکنی هم هدفمند میشی هم تو اجتماعی حتی مجازی آدمای زیادی در ارتباطی و تجربه های زیادی کسب میکنی من معتاده نی نی سایت شدم روزا ک یکسره بخاطر کارم گوشی دستمه نصف شبام میام اینجا چون دوست دارم تو جامعه باشم من یه تک دختر بودم ک حتی اجازه دانشگاه رفتن نداشتم به سختی بابامو راضی کرده بودم برم دانشگاه اونم شهر دیگه رفتم ک مستقل باشم تو جامعه باشم ولی بعد دو ترم منو آورد ازدواج کردم پیج زدم و آنلاین شاپ مو استارت زدم با تمام سختیاش راضیم از کارم