2777
2789

کدوم شرگتا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره همین حدوداس،بین هجده تا ۲۴نیروهای شکتی ک جای دولتی کار میکنن

درسته ممنون 

اگه جای خصوصی باشه چی ؟

بعد چجوری شرکتی دولتی از پیمانی یا رسمی حقوقش بیشتر هست ؟ واسه همین میگم مطمئنی ؟

ببخشید سوالم زیاد شد 

درسته ممنون اگه جای خصوصی باشه چی ؟بعد چجوری شرکتی دولتی از پیمانی یا رسمی حقوقش بیشتر هست ؟ واسه هم ...

نه خواهش

یه کم سوالات مبهمه

اگه شخص تو شرکت خصوصی باشه ک داستانش فرق داره،بسته ب اعتبار شرکت و تخصص طرف حقوقش میتونه خیلی کم یا خیلی زیاد باشه

ولی تو ادارات دولتی

چهار پنج حالت و نوع استخدامی داریم

بدترینش نیروی شرکتی(یا ارکان ثالث یا پیمانکاری هم بش میگن)ک حقوقشون پایین ترین حقوق تو اداره هست و از مزایای اداره ب صورت کامل بهره نمیبرن و حقوقشون تو همون رنج بیست تومنه

نوع دوم کارمند قراردادی هست ک دو حالت داره قراردادی مدت معین و قراردادی مدت موقت که در هر دو حالت حقوقشون ب نسبت نیروهای شرکتی یه کم بیشتره و تو رنج بیست و پنج تومنه

نوع سوم نیروهای پیمانی هستند ک باز وضع حقوقشون بهتره و بالای سی میگیرن

نوع چهار نیروهای رسمی هست ک حقوقشون بالای ۳۵ هستش

البته بسته ب ارگان دولتی حقوق ها ممکنه از این ارقامی ک گفتم یه کم بالاتر یا پایین تر باشه

این کاربری دست دو نفر هست
نه خواهشیه کم سوالات مبهمهاگه شخص تو شرکت خصوصی باشه ک داستانش فرق داره،بسته ب اعتبار شرکت و تخصص طر ...

چه جالب ممنون 

چقد حقوق کارمندای دولت خوب شده 

ناشکرا چقدم چاخان میکنن و ناله میکنن

درسته متوجه شدم 

سوال اولم اینبود مثلا تو بیای از طریق همین شرکت های پیمانکاری جذب ارگان خصوصی بشی در اینصورت مزایا و حقوقش بازم بستگی به نوع ارگان خصوصی داره درست میگم ؟

چه جالب ممنون چقد حقوق کارمندای دولت خوب شده ناشکرا چقدم چاخان میکنن و ناله میکنندرسته متوجه شدم سوا ...

عزیزم کلمه ارگان در مورد سازمان های دولتی به کار میره فقط

شرکت های خصوصیم همینجور ک احتمالا میدونی تحت مدیریت چند نفر شخص هستند که نیروهاشون رو بنابر نیاز شرکت جذب میکنن و این وسط پیمانکاری هم وجود نداره معمولا

و حقوق کارمنداشون بستگی ب کرم مدیران شرکت و توان مالی شرکت داره

این کاربری دست دو نفر هست
عزیزم کلمه ارگان در مورد سازمان های دولتی به کار میره فقطشرکت های خصوصیم همینجور ک احتمالا میدونی تح ...

اه چقدر با این اوصاف مردم حق دارن واسه جذب کارمند  دولت شدن سرودست بشکنن از همینجا وایب منفی گرفتم از شرکت های خصوصی بوی هیز بازی یه مدیرا تا اینجا اومد پیف پیف 

ممنونم دوست عزیز از توضیح خوب و دقیقت 🙏🌹