سلام من پسرمو امروز بردم تست هوش برا ی مدرسه عددش شد 40 به تظرتون این عدد خوبه باید تبدیل بشه تا تست ای کیوش معلوم شه ولی بلد نیستم چطوری کسی بلده نشونم بده؟ پسرمم 6 سال و چهارماهشه
این یه عدد هست که باید ببینیم در چه تستی مشخصه ی چه نوع هوشی هست
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
این ها حداقل اطلاعاتی که یه بچه شش ساله باید داشته باشه میپرسن
در واقع غربالگری کودکان استثنائی هست که نیاز به مدارس خاص دارند
خیلی از خانواده ها به آموزش اهمیت نمیدن و اصلا متوجه نمیشن بچه هاشون مشکلات یادگیری دارند
این تستها و سوالات برای جدا کردن بچه هایی هست که نمیتونن در حد بچه های عادی یادگیری داشته باشند
اون تستهای هوش که بهره هوشی رو مشخص میکنه توسط روان شناس و روان سنج انجام میشه