2777
2789
عنوان

سمت شما هزینه پیش دبستانی چقده؟

301 بازدید | 25 پست

یجا دیدم ۱۳، سرویس و روپوش و اینا جدا🤔

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

10..

فقط هزینه ک بره اونجا ی صندلی بدن بشینه 

و گرنه پول بقیه جدا حساب میشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
گفت شصت میلیون  هزینه ست ورزشی روپوش  و فرم  و کتاب جدا

تهرانی؟؟

۶۰ واقعا؟؟

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

والله تازه پارسال ۱۲ دادیم . البته سرویس هم ماهی ۹۰۰ دادیم. لباس و کتاب و دو سه تا جشن هم جدا هزینه دادیم البته...

و اینکه تو منطقه ما تقریبا قیمت مناسب بود. ولی امسال شنیدم خیلی گرون شده . دو برابر 

ما تبریزیم 

والله تازه پارسال ۱۲ دادیم . البته سرویس هم ماهی ۹۰۰ دادیم. و اینکه تو منطقه ما تقریبا قیمت مناسب ب ...

اینم گفتن پارسال ۱۳ بوده

باقی چیزام ک جدا

چقدر مفت خوشبحالتون خدایی الان مساجد و سرا های محله نزدیک بیست تومنه ... همه جام بدون هزینه روپوش و ...

نه اینجا تاپ ترنشون ۲۰، ۲۵ 

دیگه حتما منطقه بالا هستی 

فامیلمون پسرشو گزاشت امام صادق

گفت ۲۵ فکر کنم

البته پارسال

شایدم من اشتباه میکنم🤔

2810