2777
2789

سلام گل. همسرم واریس شدید پا داره جوری که همه رگهای پاش زدن بیرون ‌. دکتری تو شیراز سراغ داری که واریس لیزر کنه و نیاز ب عمل نباشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
سلام گل. همسرم واریس شدید پا داره جوری که همه رگهای پاش زدن بیرون ‌. دکتری تو شیراز سراغ داری که وار ...

قطعا استاد مقداد قاسمی جراح وسکولار مورد علاقم 🥹 خودمم سوگلیشم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا استاد مقداد قاسمی جراح وسکولار مورد علاقم 🥹 خودمم سوگلیشم

میتونی چندتا سوالم جواب بدی گلم . ببین من همسرم واریس شدید داره کل پاهاش درگیر کرده و رگهاش ورم کرده . من خودم مادر زاد ویلچر نشینم . ما جز هم دیگه کسی نداریم تازگیا بهش گفتم بره عمل کنه شیراز چون من خوزستانم اما اون میگه توام باید بیای ولی من نمیتونم همراهش بیام چون بخاطر ویلچری بودنم اون نمیتونه بعد جراحی منو بلند کنه و ویلچر جابجا کنه خودش نیاز ب مراقبت داره. میدونمم باهاش نباشم کلا عمل نمیکنه . سوالم اینه چقدر طول میکشه تا بعد عملش بتونه راه بره و مثلا بتونه یچیز ۳۰ کیلویی بلند کنه ؟ 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
حداقل یک تا دو هفته باید استراحت کنه

مثلا ۲۴ ساعت بعد از عمل میتونه رانندگی کنه ؟

امکانش هست شمارت داشته باشم تا برای نوبت گرفتن وویزیت حظوری کمک کنی ؟

امکانش هست شمارت داشته باشم تا برای نوبت گرفتن وویزیت حظوری کمک کنی ؟

نوبت ویزیت از درمانگاه مطهری باید بگیری اگر بخوای میتونم موقع ویزیت همراهت بیام یا حتی سر عمل برم ولی نوبت نه تنها دست من نیست حتی دست خود دکتر هم نیست 😅 دست منشیه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
نوبت ویزیت از درمانگاه مطهری باید بگیری اگر بخوای میتونم موقع ویزیت همراهت بیام یا حتی سر عمل برم ول ...

شمارت بده حس میکنم میتونی اونجا کمکم کنی چون امروز تو فکر بودم همسرم باید عمل شه ولی همش میگفتم چجوری تنهایی بمونم اونجا باید چکار کنم  از خدا کمک خواستم شاید تو رو خدا برای من فزستاده