2777
2789

سلام دوستان من یک ماه پیش از یه کانال تلگرامی بنام شیما حسینیان قرص و ژل لاغری سفارش دادم، اون اول که بهشون پیام دادم فوق العاده مودبانه و با چرب زبونی از مزایای پکیج لاغریشون تعریف کردن و ادعا داشتن که پول برای ما در الویت نیست و فلان و بیصار... یه کانالم داشتن پر از عکس قبل و بعدِ یه سری خانوم که لاغر شدن...یعنی اصلا امکان نداره بهشون شک کنین، منم تحریک شدم و یک میلیون و صدو هفتاد و شش تومن کارت به کارت کردم به یه کارتی بنام"شهراد حیدریه حسین پور"...بعد از این قضیه و پرداخت پول، اصلا و ابدا جواب منو ندادن...الان یک ماهه که میگذره و اینا هنوز یه بسته ای که بهم گفتن فردا با پست پیشتاز ارسال میشه و دو سه روزه میرسه رو برام نفرستادن...تا آخر این هفته صبر میکنم و بعدش میرم پلیس فتا ازشون شکایت میکنم تا بساط این کلاهبردارا جمع بشه... خواستم اطلاع بدم که بقیه ی دوستان خدایی نکرده مثل بنده متضرر نشن🙌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدون هیچ سند و مدرکی بگین محصول خریدید نرسیده ؟!

چرا بدون سند و مدرک حرف میزنی عزیزم 

تبلغاتی صحبت نکن دوست عزیز 

بنمیدونم چرا ادمینای این سایت اصلا پیگیری نمیکنن که یک سری افراد خیلی راحت حرفای کذب و نشر اکاذیب میکنن بدون سند و مدرک 

خواهش میکنم پشتیبانای سایت چک کنن تو هر پیام مشخصه هدفش از این پیاما چیه این طرف خودش کانال لاغری داره تو تلگرام اومده درمورد شیما حسینیان پیام میذاره من خودم از پک حسینیان استفاده کردم دوماهه به وزن و اندام ایده آل خودم رسیدم اکانت استار ۲۰۰ تویی که تو تاپیک قبلیت میخوای مردم برات دعا کنن خیلی راحت دروغ میگی پشت یکی حرف میزنی ؟! جواب خدارو چطور میخوای بدی 

منم پرداخت کردم قرار شد بفرستن الان هفته 4ام هس و هنوز بسته ای نرسیده به دستم کاش زودتر میزدم گوگل و میفهمیوم کلاهبرداره الانم اگه پولمو پس نده ازش شکایت میکنم اشنا دارم برام زود انجام میدن

خواهر منم قبلا سفارش داده بود از یه پیچ دیگه نمیفرستادن میگفتن سرمون شلوغ اخرم چندتا اشغال فرستادن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️