2777
2789
عنوان

جیش کردن بچه ۵ ساله😭

197 بازدید | 10 پست

دخترم از اول با جیشش مشکل داشت اندازه ۵ تا بچه اذیتم کرده ۲ سالشو تموم کرد بازش کردم همه جای خونه جیش کرده شبها هم که یک الی دو بار با فاصله بیدار میشم‌میبرم دستشویی والا جاشو خیس میکنه با شبش مشکلی ندارم برام راحته ولی روزم هر هفته یه بار تو خونه میکنه باید حواسم بهش باشه یکسره جیششو یادش بندازم پی پیشم تا به شورتش یکم نکنه نمیره دستشویی دیگه روانم بهم ریخته الان تو خونه کرد اونقدر خودمو زدم گریه کردم خودمم باردارم بعضا میگم حتما مشکل داره آخه ۵ سالشو تموم کرد درست نشد

وا بچه ۵ ساله مگه میشه چیش نگه

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببرش دکتر  پیگیری کن بفهم مشکل چیه  لطفاً پشت گوش نندازسال دیگه باید بره پیش دبستانی ...

۳ سالگیش بردم دکتر اورولوژی سونو و آزمایش فرستاد هیچ مشکلی نداشت 

خب دوباره ببر اول چکاب پزشکی اگه مشکلی نداشت روانشناس 

دکتر نیاز نیست چون بردم گفت لجش انداختی بچت سالمه ولی روانشناس میخواد روانشناس کودک نمیشناسم کجا هست ببرم

دکتر نیاز نیست چون بردم گفت لجش انداختی بچت سالمه ولی روانشناس میخواد روانشناس کودک نمیشناسم کجا هست ...

خب ببر یک کلینیک روانشناسی کاری ندارن که یا بهزیستی فک کنم داشته باشه فقط تحقیق کن خوب و یا تجربه باش نگران نباش حل میشه فقط پیگیری کن که هم خودت راحت بشی هم بچه