2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسیله هایی ک برا شیر دادنو خوردنش لازمه مث شیشه پستونک شیردوش، فلاسک، وسایل بهداشتی مثل شوینده بدن و سر مایع لباس مخصوص،حوله،  لباسم ک بری مغازه خودت متوجه میشی چیا بگیری... دیگه اگه استفاده داری کالسکه و کریر و روروئک ساک لوازم نوزاد کوله لوازم نوزاد... ظرف غذا

بسته به فضای خونت ، بودجه اقتصادیت و نیازت خرید کن .

از لباس شروع کن با توجه به فصلی که به دنیا میاد.

از سایز صفر تا سه 

از هر کدوم سه دست بگیر .

ترجیحا سرهمی بدون جوراب و جلو دکمه و بادی باشه بهتره.

حوله 

پتو دور پیچ 

کرم سودوکرم 

تب سنج 

وان حمام 

کلاه و جوراب 

پک دستمال خشک کن 

سرویس خواب ( بالش پتو تشک قنداق فرنگی)

دستمال دست و صورت 

پک بهداشتی ( شامپو ، لوسیون؛ و....) 

گهواره یا تحت کنار مادر 

شیشه شیر 

ساک وسایل نوزاد 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

لباس سایز صفر یه چیز خوشگل بگیر که عکسای اولش ناز باشن 

وگرنه دیگه سایز صفر زیاد مصرف نمیشه سایز یک بیشتر بگیر و دو 

دیگه خیلی لباس نخر بذار دنیا بیاد ببین چه رنگی بیشتر بهش میاد همون رنگی ها رو بیشتر بخری 

کریر به شدت به درد بخور بوده برای من بچه روش می‌نشست توی مهمونی نگرانش نیستی کسی نره روش 

کالسکه کابین سایز حتما بگیر نری مبله بخری واسه خودت سوهان روح بخری کابین سایز بخر که همه جا با خودت ببریش 

من شیر خودمو دادم ولی شیردوش هم لازمم شد شیردوش یه شیشه شیر هم داشت دیگه هیچ چیز مرتبط با شیر دادن نخریدم و نیازم هم نشد 

دماغ گیر و دندونی رنگ خیلی شاد بگیر بچه فکر کنه اسباب بازیه زیاد دستش بگیره بخارونه دندوناشو

مسواک انگشتی 

پماد سودوکرم و کالاندولا برای اینکه بچه نسوزه خوبن 

دستمال خشک کن یه سه چهار تا بگیر 

حوله کوچیک بگیر حوله تن پوش دیگه بچه باید قشنگ راه افتاده باشه مستقل باشه بتونی تنش کنی بفرستی از حموم بیرون اون موقع به دردش میخوره مثلا از سه سالگی 

پتو دور پیچ بگیر براش کارترز خوبه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

پشه بند های چتری خیلی خوبن تشک دار اصلا نگیر یه چیزی بگیر بچه هر جا خوابش برد بتونی پشه بند رو روش باز کنی یکی از بیشترین مصرف های من این بود که روی پشه بند پارچه مینداختم باد کولر مستقیم به بچه نخوره یا نور خیلی نره توی چشمش توی طبیعت هم که عالی بود نمیذاشت پشه بچه رو بزنه 

تب سنج هم جیوه ای بگیر هم دیجیتالی که بتونی دیجیتالی رو با جیوه ای چک کنی که سالم باشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳