2777
2789
عنوان

والدین سمی (دختر گرانبها)🦋

482 بازدید | 34 پست

سلام درود ✋️

نمیدونم خانم گرانبها خودشون میان اینجا یا نه 

ولی عمیقا ازت ممنونم بخاطر تاپیک ارزشمندت به منی که خودمو ته این راه می دیدم امید دوباره ای داد 

خانم گرانبها کاش تاپیک رو ادامه بدید و بگید دقیقا چه رفتاری باید در مقابل شون داشته باشیم اخه من سردرگمم نمیدونم راه روش درست مقابله با همچین خانواده ای چیه یه دنیا ممنونت میشم 

ندیده خیلی خیلی دوست دارم 🫂❤️🦋

@دختر گرانبها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@دختر_گرانبها    

بیا عزیزم‌باهاتون‌کار دارن

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
موضوع چیه گلم

من متاسفانه والدین خیلی سمی دارن واقعا نمیدونم باید چطوری باهاشون رفتار کنم موندم از ایشون کمک می خوام امیدوارم بیان و تاپیک والدین سمی که خودشون زدن به روز کنن و بگن دقیقا بیاید چطوری باهاشون رفتار کنیم

من متاسفانه والدین خیلی سمی دارن واقعا نمیدونم باید چطوری باهاشون رفتار کنم موندم از ایشون کمک می خو ...

من یه مادرم 

والدین شما با شما چ رفتاری دارن که نمیدونین چ عکس العملی نشون بدین

مشکلتون چیه

شاید بقیه هم بتونن راهنمایی کنن تا وقتی کاربر مورد نظرتون بیاد گلم

درخواست دوستی ممنوع...

واقعا پدرو مادرای ما آگاهی نداشتن 

این نااگاهی باعث شد خیلی دخترا بدبخت شن .

واقعا انگار هیچ کس آگاه و روشن فکر نبود زمان ما .

من اینو از فیلمها سریالها .‌گفتگوهای مشاوره ای و خانواده و..... در تلویزیون میدیم 

هیچ کدوم راه زندگی رو نگفتن . و نشون ندادن. فقط چرت و پرت و عشق و عاشقی و  شیرینی پزی و غذا و.....

هیچکدوم به حقیقت   راه درست رو نگفتن بیان نکردن . تا مادر و پدرای ما آگاه بشن .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
من یه مادرم  والدین شما با شما چ رفتاری دارن که نمیدونین چ عکس العملی نشون بدین مشکلتون چیه ...

رفتارای بدش خیلی زیاد 

مثلا به هیج وجه منو قبول نداره کل روز منو با عروس مون مقایسه می کنه 

تا حالا ندیدم مامانم بخاطر من یک درصد هم خوشحال بشه اصلا دلش نمی خواد من به جایی برسم همیشه خدا با من قهر کل کارای خونه رو من تنهایی انجام میدم بازم با این حال ازم راضی نیس ولی بقیه براش کوچیک ترین کاری انجام بدن خیلی جلوه داره براش 

مثلا چند وقت پیش بابام یه فر خریده بود برای جهیزیه ای من اومده درش آورده گذاشته کنار فر خودش ازش استفاده می کنه خوب یکی نیس بهش بگه تو که داری چه لزومی داره از دو تا استقاده کنی من که شده با چنگ دندون برا خودم می خرم ولی این کارا توی ذهن ادم هک میشه 

میگه باید کل جهیزیه ات خودت بخری ما بهت هیج کمکی نمی کنیم 

در کل بخوام بگم خیلی اذیتم می کنه خیلی زیاد با حرفاش با رفتارش هیچ وقت تا حالا از من تعریف نکرده یا یکی هم تعریف می کنه میگه نه بابا اصلا اینطوری نیس کمر می بنده منو هر طوری شده خراب کنه توی چشم طرف واقعا نمیدونم برای چی این کارا رو می کنه 

معذرت می خوام طولانی شد