2777
2789
عنوان

جدا کردن نوزاد

131 بازدید | 20 پست

امروز یه خانوم تایپیک زده بودن و گفته بودن چقدر یه عده بی حرمتی کردن در زمان اظهار نظرشون واسه جدا کردن نوزاد از پدر و مادر

من با لین خانوم واقعا موافقم نوزاد از اول باید جدا شه از تخت والدین و اتاقشون ...واسه همین الان مانیتور هست که دائم میتونین از دوربین بچه رو نگاه کنین،  کلی اپ چک کردن وضعیت تنفسی و.... دستگاهی که وقتی نوزاد گریه میکنه صداشو پخش میکنه واستون....تو رو خدا تربیت بچه ها رو از لحظه ای که توی شکمتون هستن جدی بگیرین و مطالعه داشته باشین و گرنه اون بچه بزرگ شه خودش بیشتر از همه آسیب میبینه ....) خطابم به خانوماییه که توهین کرده بودن و گفته بودن جدا کردن نوزاد افسانه است و.... عزیزم شما نمیتونی به جنگ با علم بری!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مخالف جدا کردن نوزاد هستم 

نظر هر کسی متفاوته و از نگاه خودش به قضیه نگاه میکنه 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
من تا الان ک ۱سال و ۳ ماهشه از خودم دور نکردم همش بغل خودمه اصن راحتی ندارم کنارم نباشه ولی موافق ج ...

تاهروقت که فررندت بهت نیازداره اصلا جدانکن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
مخالفم👎 البته قرار نیست همه یه سبک تربیت داشته باشن اما از نوزادی جدا کردن دیگه واقعا تو کدوم رفرن ...

لینک تنها یه مقاله نیست صدها جلد کتابه که اینو تایید میکنه که خودتون گوگل در اختیارتون هست میتونین سرچ کنین

لینک تنها یه مقاله نیست صدها جلد کتابه که اینو تایید میکنه که خودتون گوگل در اختیارتون هست میتونین س ...

هر چیزی تو گوگل هست ک نشد علم. بالاخره یکی ازین کتابها رو شما خوندی ک داری اصرار میکنی به اثباتش. یکیش و بگید که تایید شده سازمان های معتبر مربوطه جهانی باشه