2777
2789
ابجی منم مشکل داره چندسال باردار نشده مشکل ازشوهرشه   شیراز.تهران یزد رفتن بی نتیجه این دکتری ...

میگن مرد مشکل داشته باشه دیر تر نتیجه میگیره ادم اما من شوهرم سالمه اما هنوز نتیجه نگرفتیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام شما پیش ایشون رفتید باردار شدید نتیجه گرفتید دکتر خوبیه خودش سونو میکنه با معاینه ممنون میشم جو ...

سلام گلم بله باراول ازمایش ذخیره تخمدان و اسپرم ک دیدن مشکلی نیس بعد ۸ سال باراول ک دارو دادن دوقلو باردارشدم 

سلام گلم بله باراول ازمایش ذخیره تخمدان و اسپرم ک دیدن مشکلی نیس بعد ۸ سال باراول ک دارو دادن دوقلو ...

ممنون عزیزم که جواب دادی انشالاه به سلامتی زایمان کنی چه نوع داروهایی میده منم سالمم شوهرمم سالم ولی هفت سال بچه دار نمیشیم البته سه سال پیش یه سقط داشتم بعد اونم از دوباره باردار نمیشم دکتر خودش سونو انجام میده من روم نمیشه دکتر مرد سونو داخلی برام انجام بده 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
سلام گلم بله باراول ازمایش ذخیره تخمدان و اسپرم ک دیدن مشکلی نیس بعد ۸ سال باراول ک دارو دادن دوقلو ...

من دوساعت از اصفهان فاصله دارم نوبت به راحتی میده 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست