2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه سوراخ نداره قلبش بزرگه 

خب به من گفتن اول صدا اضافه داره بردم اکو گفتن یه سوراخ متوسط داره که به مرور بسته میشه ولی قلبش متورم شده دارو بهش داد گفت یک ماه دیگه ببرمش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نگران نباش خوب میشه رو ساعت قرص ها رو بهش بده ختنه هم عجله نکن بگذار یک‌کم بهتر بشه بعد ختنه کن  ...

شماهم دارو میخوره بچه تون بعد وزن گیریش چطوره؟

خب به من گفتن اول صدا اضافه داره بردم اکو گفتن یه سوراخ متوسط داره که به مرور بسته میشه ولی قلبش متو ...

این ورم به خاطر التهاب هست چیزی نیست با همون دارو خوب میشه ولی حتما تحت نظر دکتر باشه سوراخ هم به مرور بسته میشه 

پسر من هفت سالش هست از هشت ماهگی دارو می خوره خیلی ریز هست اما خدا رو شکر بهتر شده 

خداراشکر عزیزم من که خیلی نگرانم نمیدونم چرا این طور شد 

ولی به بچه من قرص داده میگه قلبش بزرگ شده 😔گفت یک ماه اینا بخوره باز بیاد اکو کنم شما وزن گیری بچه ...

شما حتما بچه تون و بیارین تهران فوق تخصص قلب کودکان ویزیت کنه تشخیص اشتباه و درمان اشتباه بعضی وقتها جبران ناپذیره ممکنه هیچ مشکلی نداشته باشه بیخودی دارو بخوره 

سلام عزیزم چطوری خوبی نی نی خوبه امروز گفتم یه سر به تایپیکات بزنم ببینم چطوری نی نی خوبه نگران نباش انشاالله سوراخ قلبش بسته میشه حتماً متخصص خوب ببرش چون نوزاده هر دارویی نمیتونه بخوره واکسنشو زدی یا نه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

سلام گلم ممنونم تو خوبی نی نی خوبه؟

عزیزم دعا کن برا نی نیم والا پیش فوق تخصص قلب کودکان بردم تو بیمارستان کودکان هم هست دوتا قرص داده گفته روزی یک چهارمش بدم بهش صبح وشب اخه پرسیدم مگه سوراخش به مرور بسته نمیشه خودش گفت بله گفپتم پس چراقرص دادین گفت قلبش یه کم متورم وبزرگ شده وزن هم تو دوماه ۱۵۰۰ اضافه کرده 

سلام عزیزم چطوری خوبی نی نی خوبه امروز گفتم یه سر به تایپیکات بزنم ببینم چطوری نی نی خوبه نگران نباش ...

سایت انگار خرابه برات کامنت گذاشتم اون بالا 

سلام عزیزم چطوری خوبی نی نی خوبه امروز گفتم یه سر به تایپیکات بزنم ببینم چطوری نی نی خوبه نگران نباش ...

سلام گلم ممنونم تو خوبی نی نی خوبه؟

عزیزم دعا کن برا نی نیم والا پیش فوق تخصص قلب کودکان بردم تو بیمارستان کودکان هم هست دوتا قرص داده گفته روزی یک چهارمش بدم بهش صبح وشب اخه پرسیدم مگه سوراخش به مرور بسته نمیشه خودش گفت بله گفپتم پس چراقرص دادین گفت قلبش یه کم متورم وبزرگ شده وزن هم تو دوماه ۱۵۰۰ اضافه کرده 

سلام گلم ممنونم تو خوبی نی نی خوبه؟ عزیزم دعا کن برا نی نیم والا پیش فوق تخصص قلب کودکان بردم تو بی ...

نگران نباش وقتی دکتر گفته خوب میشه انشاالله خوب میشه هر چیز دکتر گفته انجام بده وزنشم خوبه پسر منم نزدیک دو کیلو اضافه کرده بی قراریش بعد دارو که دادی بهتر شد؟

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
2810