2777
2789

دوسش دارم ولی از اخلاقش بدم میاد باز این قابل تحمله خواهرمو که حتی یک ثانیه هم نمی‌خوام ببینم هردوتاشون هم جدا شدن خونه زندگی دارن یعنی خونه و ماشین دارن ولی نمیرن هرروز صبح که از خواب پا میشم داداشمو میبینم حالم بهم میخوره باز خواهرم کمتر میبنمش می‌ره خونش با بچش ولی حداقل روزی یه بار میادمیشینه تو خونه ( یعنی شب تو خونه نمی‌خوابه )

برام دعا کنید یه شوهر خوب برام پیدا بشه برم سر زندگیم دیگه اینارو نبینم داداش و خواهرمم عصبی آن باز میشه دو کلوم با داداشم حرف بزنم با خواهرم حرف بدی بزنم پدرمو درمیاره شاید باورتون هم نشه خانم دکتره داداشمم حقوق خونده پیش وکیل کار می‌کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بجای تغییر مسئله روی اخلاق و رفتارت کار کن ! خواهرانه میگم بهت اینجور ارامش نخواهی داشت اگه ادامه بدی 

ممکن بری تو یه خانواده ای و مجبور بشی ببینی خیلیا رو که اندازه خواهر و برادرتم دوست ندارن 

اونوقت دیگه یا طلاق یا هروز دعواو ...اینجور دوست داری ؟!

عزیزم طبیعیه دوس داشتن سرجاشه ولی ازاخلاقشون خوشت نمیاد .ادم از کسی که بدش بیاد از اخلاقشون اینطور میشه منم حالم از اخلاق پدرو مادرم بهم میخوره و رومخم هستن اگه چندروز پشت سر هم ببینمشون همین حس را میگیرم فقط هم برای اینکه بیش از حد اخلاقشون زننده و رو مخه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من اگه زیاد داداشام رو ببینم وابسته شون میشم بعدش یه روز ازشون فاصله بگیرم دلم میگیره 

چه حس قشنگی دلم داداش خواست

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰