2777
2789
عنوان

برنامه امروزتون چیه تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 41 پست
عزیزم کلفت کسیه که میره خونه اینو و اون کار میکنی پول میگیره نه شما خونه خودته عزیزم ادم با نجام کار ...

جمله قشنگی بود عزیزم ولی درنهایت همه اینکارا کار کلفته که تازه اونم پول میگیره ما تفم کف ددستمون نمیزارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید پابشم الان حیاط بشورم  خونه جارو بزنم  لباس ها نی نی بشورم پسرم بفرستم مدرسه امتحان داره قراره مادر شوهرم خواهر شوهرم بیان البته گفتن خبر میکنن ناهار درست کنم وبقیه کارها اینقدر هم خوابم میاد دیشب ساعت ۴ خوابیدم الان هم که فعلا دارم نی نی روپام تکون میدم بخوابه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من همه اینا که گفتی را صبح انجام دادم 😁 حالا میخوام پاشم ی چی بخورم و برم بیرون دنبال کارو زندگی🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اسباب جمع کنم، دو سه روز دیگه اسباب کشی داریم باردارم هستم، زورم میاد

خیلی سخته منم تو ۵ ماه اسباب کشی کردم اونم از یه شهربه شهر دیگه

الان میخوام صبحانه آماده کنم چون چند روز دیگه اثاث کشی داریم میخوام برم سروقت یخچال و فریزر چیزای اضافه اگه هست بریزم دور کلا تمیزش کنم خدا رو شکر امروز ناهارم آمادست بعداظهر هم با پسرم برم دورهمی دوستانه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
خیلی سخته منم تو ۵ ماه اسباب کشی کردم اونم از یه شهربه شهر دیگه

اره واقعا سخته منم ماه هفتم هستم کم کم دارم جمع و جور میکنم برای چند روز دیگه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
من همه اینا که گفتی را صبح انجام دادم 😁 حالا میخوام پاشم ی چی بخورم و برم بیرون دنبال کارو زندگی🥲

ایول دمتگرم میخوای بری بیرون 

کامنتا رو خوندم حس بدی بهم دست داد  فقط من بودم گفتم که خونه نیستم کلا امروز

......
اره واقعا سخته منم ماه هفتم هستم کم کم دارم جمع و جور میکنم برای چند روز دیگه

به سلامتی عزیزم من تازه دکتر بهم گفته خطر زایمان زود رس هم داری ولی خداراشکر تو ۳۹ هفته دنیا اومد البته چند تا امپول پرژسترون زدم الان هم دوماهش روپامه خودم هم گیج خوابم 😅😅

ایول دمتگرم میخوای بری بیرون  کامنتا رو خوندم حس بدی بهم دست داد    فقط من بودم گفتم ...

عزیزم 😂 توخونه موندن بقیه چه ربطی ب حال ما داره ...لابد کاری بیرون ندارن وگرنه نمیتونستن تو خونه بمونن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
2810