2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتلت..یتیمچه..فلافل..کوکوسبزی.. کوبیده سیب زمینی و تخم مرغ.. املت ..قارچ و سوسیس و تخم مرغ ..خخخخ ...

کولیده سیب زمینی دیگه چیه🤣🤣🤣همین کوکو سیب زمینی رو به حالت کوبیده سرخ میکنی؟خلاقیتتو عشقه😂🤣

کوکوی عدس خیلی خوشمزه انگار گوشت ...همسرم اکثر غداهاش باید گوشت و مرغ باشه این کوکو رو درست میکنم فک ...

طرز تهیه رو میگین ممنونم

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
کولیده سیب زمینی دیگه چیه🤣🤣🤣همین کوکو سیب زمینی رو به حالت کوبیده سرخ میکنی؟خلاقیتتو عشقه😂🤣

نه خخخخ اون غذایی ک توش سیب زمینی و تخم مرغ رو میکوبن  ما بهش میگیم کوبیده شاید شما میگید کوکو

خودم و خدام💌

کاری نخود سبز. 

سیب زمینی رو متوسط رو به درست خورد کنید و توی آب نمک + کمی سرکه حدود ۸ دقیقه بپزید. 

آبکش کنید و توی روغن سرخ کنید. 

توی ظرف دیگه روغن بریزید و برگ بو، پیاز و سیر و زنجبیل و تفت بدید. 

ادویه شامل زیره و زردچوبه، تخم گشنیز و فلفل قرمز و کاری اضافه کنید.

رب گوجه اضافه و تفت بدید. 

نخود فرنگی و اضافه کنید و آب بریزید تا بپزن. 

در آخر هم سیب زمینی ها رو اضافه کنید به سسش و بذارید جا بیوفته. 

ببخشیدعدس رو با چی درست میکنی??

عدس و میپزم آبگش میکنم قشنگ آبش رفت خشک شد با مولینکس یا مخلوط کن قشنگ له میکنم بعد توش دو تا تخم مرغ میریزم یه پیاز با رنده ریز رنده میکنم  و یه سیب زمبنی رو هم حتما با رنده ریز ریز باشه رنده میکنم توش بعد نمک و فلفل و زرجوبه  یکم سیر هم رنده یا یخی داری بریز خیلی خوشمزه میشه بعد هم دو قاشق آرد سفید میریزم اینقدر هم میزنم قشنگ مواد به خورد هم بره بعدم ماهیتابه داغ داغ شد روغن میریزم روغنم داغ شد دونه دونه کوکو میریزم (یک دفعه نریز این کوکو خوب نمیشه )سرشو بزار با شعله کم سرخ بشه خیلیییی خوشمزه

2810