2777
2789
عنوان

دوران اول عقد چقد سخته:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 79 پست
هم نگرانی هس  هم اعصاب خوردی  این بیشتر اذیتم می‌کنه

تا جایی میتونی از تنش پیشگیری کن و حالش رو ببرید بعد عروسی هزارتا مسئولیت میوفته گردنتون میگید کاش نامزد بودیم

کلا تو زندگی مشترک گذشت مهم ترین چیزه بنظرم

نه گذشتی که باعث سو استفاده طرف بشه و عادت کنه ولی منظورم اینه سخت نگیرید بهم و استفاده کنید از این دوران خوش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد منی. قشنگ کلی جیغ جیغ میکنم بعدم یادم میره. همسرم نه تا یه مدت ناراحته.گاهی میپرسم چرا ناراحتی ...

وای یاد جوونی های خودمون افتادم 

من به شوهرم یه اخم میکرد بهش برمیخورد میرفت تو غار

بعدا گفت فهمیدم این اخم های تو رو جدی نگیرم اگه بخوام جدی بگیرم دائم باید تو غار باشم  

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
مشکل اینجاس ک من فک می‌کردم توانایی هندل کردن رابطه ام بالاس و هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد  خودم ...

نه دیگه همه که مثل هم نیستن یکم همسرت شمارو باید یاد بگیره و یه جاهایی کوتاه بیاد یکمم شما اینجوری دل ب دل هم میدین بهتر میگذره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
اولین توصیه بابام بهمن قبل عقد هم همین بود ک پنج سال اول زندگی گذشت کنید 

من میگم کل زندگی گذشته

یه عیب تو داری یکی اون

باید بگذریم و کش ندیم یه چیزی رو

بخدا ارزش ندارع مخصوصا اگر طرفت آدم حسابیع و از این آشغال ها نیست 

اسی حرفای من براساس تجربس لطفا بادقت بخون:

عزیزم زنها دوست دارن باحرف زدن خودشونو اروم کنن ولی مردا بافاصله گرفتن و تنهایی

خیلی طبیعیه که شمادوست داری حرف بزنی وشوهرت نمیخواد

به نظرم سراین مسئله یه روز که حالتون خوب بود باهاش صحبت کن میتونیدیه قانون بزارید که بعد ده دقیقه یا مثلا نیم ساعت باهم حرف بزنید ینی تو اون دقایق همسرت باتنهایی اروم شه و بعد بیاد طرف شما و شماهم باحرف زدن اروم شی 

درموزد بحث کردناتونم به نظرم الان که توعقدی این موضوع و جدی بگیر منظورم اینه باهاش حرف بزن ببینید براچی باهم بحث میکنید ایا دلیل قانع کننده ای دار ه یانه اگر دلیل قتنع کننده ای داره مقصر هرکدوم هستید برطرف کنید اگرنداره باید ببینی ریشه اش چیه میتونی از مشاور هم کمک بگیری شاید این بحث مردنای بی ارزش دلیلی پشتش داره...

درکل زندگی بدون دعوا نمیشه وتوی هرزندگیی دعواهست پس خیلی نگران نباش ولی اگه زیاد دعوامیکنید جدیش بگیر وسعی کن مشکل و برطرف کنی و ببینی ریشه بحثتون چیه که حلش کنی کلا  موفق باشی عزیزم♥️

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
 وای یاد جوونی های خودمون افتادم  من به شوهرم یه اخم میکرد بهش برمیخورد میرفت تو غار ب ...

آره واقعا.

من همسرم خیلی مودبه.

البته الان آب بندی شده خیلی بهتر شده.🤪

یه بار اوایل تو جمع بهش گفتم برو بابا البته با شوخی و خنده.

تا مدتها میگفت تو غرور منو خرد کردی.منم خندم میگرفت🤣🤣

خدایا شکرت
آره واقعا. من همسرم خیلی مودبه. البته الان آب بندی شده خیلی بهتر شده.🤪 یه بار اوایل تو جمع بهش گ ...

وای چقدر شبیه همسر منه  

آره واقعا. من همسرم خیلی مودبه. البته الان آب بندی شده خیلی بهتر شده.🤪 یه بار اوایل تو جمع بهش گ ...

باید بهش میگفتی برو بابا  

تا جایی میتونی از تنش پیشگیری کن و حالش رو ببرید  بعد عروسی هزارتا مسئولیت میوفته گردنتون میگید ...

من احساس میکنم سنم کم بود برا ازدواج...

و خب چون یهویی وارد فاز ازدواج شدم الان یکم سختمه

اسی حرفای من براساس تجربس لطفا بادقت بخون: عزیزم زنها دوست دارن باحرف زدن خودشونو اروم کنن ولی مردا ...

اولا خیلی ممنون از وقتی گذاشتی و تایپ کردی عزیزم 

توصیه جالبی بود اینک قانون بزاریم 

در کل سخته ی مدت تا کنار بیایم باهم و تفاوت های هم دگ

بخدااااا گفتم دوباره.😂 بهم گفت این جمله رو دیگه به زبون نیار🤣 بعد من تو جمع شلوغ بودم همیشه ک بگ ...

وایی دقیقا عین ما

مهمونی خانواده ی بابام میومد اولا سکته میکرد

۳۰ _۴۰نفر یه جا میدید که بلند بلند 

تو هم تو هم 

با همدیگه حرف میزنن

میگفت چطور میفهمید کی چی میگه  

2810