2777
2789
عنوان

بعد زایمان‌طبیعی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 21 پست
طول میکشه تا رحم جمع بشه داخل اب انار بشین چند بار البته بعد قط خونریزی

ببخشید اب انار طبیعی دیگ از ابمیوه فروشیا بخرم

خیلی حالم بد شد اگ‌اینجوری بمونم😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش رو بخوای من تا الان که 4 سال گذشته گریه میکنم بخاطر عوارض جانبی زایمان طبیعی اجباریه کردم

ولی در کل بهتر میشی هنوز خیلی زوده برای اینکه بخوای ببینی چی شده یا نشده

به هر حال زایمان طبیعی کردی بدون اثر نخواهد بود ولی ان شاء الله خیلی عوارض نداره 

اولا بیخودی نگرانی اوکی میشه  ولی شیاف ماریانا  آب انار  و جوشونده پوست انا ...

شیاف ماریانا قبلا استفاده کردم‌خوب‌نیست 

اون‌دوتارو اشتفاده میکنم ممنون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
آره خیلی بهتر از الان میشه بنظرم کاپ استفاده نکن   رحم بزار خوب بشه چند ماه بعد ب روال قبل برم ...

نمیشه استفاده کنم اصلا 😭

فردا میخوام‌برم‌چکاب‌دکتر ازش‌بپرسم

راستش رو بخوای من تا الان که 4 سال گذشته گریه میکنم بخاطر عوارض جانبی زایمان طبیعی اجباریه کردم ولی ...

عوارضش برای شما چی بود 

من بدبختی چندروز پیش خونریزی شدید خیلیییی شدید داشتم رفتم‌بیمارستان فهمیدن بقایا مونده بود و‌بستری شدم تا دفع شد

استخون باسنم ب حدی درد میکنهدنمیتونم بشینم

عوارضش برای شما چی بود  من بدبختی چندروز پیش خونریزی شدید خیلیییی شدید داشتم رفتم‌بیمارستان فه ...

نفخ واژن داشتم

لگنم وقتی زیاد راه برم درد میکنه

اون گشاد شدن هم تا یه حدی مونده

بعد از زایمان هم خیلی اذیت شدم ورم کرده بودم یدون کمک کسی نمیتونستم بلند بشم درد داشتم مثل درد زایمان تا چند روز

الان اینا کمتر شده ولی اون وحشت از زایمان طبیعی تو دلم مونده