2777
2789
عنوان

کیا زندگی بهشون

112 بازدید | 14 پست

داره سخت میگیره ..مشکلات براشون تمومی نداره ن توان ادامه دادن داری ن میتونی پا پس بکشی ..انگار تو نیمکت ذخیره برای تماشای بقیه ب دنیا اومدی،🥲🥲..یعنی دلت پره حسرته ....چرا اخه ..مگ ماهم بنده خدا نیستیم پس چرا این همه غم ودرد چیه میکشیم 😔😔...الان با اشک دارم مینویسم ..هروز ارزوی مرگ دارم 🥲

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

یکی از سوالات من با جهان هیتی  چرا همع شرایطمون‌مساوی نیست 

چرا یکی تو پول داره غلط می خوره یکی نون نداره 

همیشه برام سواله 

دوست داشتم همه به یک اندازه بودیم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

تو منی یامن توأم خدا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

یکی از سوالات من با جهان هیتی  چرا همع شرایطمون‌مساوی نیست  چرا یکی تو پول داره غلط می خو ...

درد منم همینه اخه چرا😔🥲..من یمی مگ حق کسیو خوردم یا قتل کردم چی خاستم مثل بقیه ی زندگی معمولی ..اینقدر حسرت وغم اخه 😔

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
2804
دلم یکم آرامش میخواد 😭😔💔

بخدا دیروز با همسرم رفتیم پارک فقط اسک ربختم انقدر دلم درد داره حتی کسیو ندارم باهاش حرف بزنم😔

بخدا دیروز با همسرم رفتیم پارک فقط اسک ربختم انقدر دلم درد داره حتی کسیو ندارم باهاش حرف بزنم😔

منم چرا خدایی خالق آسمان ها زمینه خدایی الرحمن الرحیم هست خدایی که از رگ گردن نزدیک تر هست خدایی ازاین بنده هاش مهربون تر هست خدایی مارو به وجود آورده ما که خودمون ،خودمون رودرست نکردیم کاش اندکی مهربانی کندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

داستان یه دخترروخوندم ده سالگی بازی میکردیه پیرمرداومددزدیدتش تا22سالگی ازش سواستفاده میکردزندانی بودباسه دختردیگه تونست بودبلاخره فرارکن به پلیس زنگ بزن

زندگیت ازاین دختربدترنبودکه بروخداروشکرکن

2805
داستان یه دخترروخوندم ده سالگی بازی میکردیه پیرمرداومددزدیدتش تا22سالگی ازش سواستفاده میکردزندانی بو ...

🥲قلبم گرفت..خدا لعنتش کنه 

فک کنم اززندگی این دختربدترنبودکه خداروشکرکن فک کن چندسال نورافتاب ندیده ازده سالگی تجاوزخیلی بد&nbs ...

🥲🥲🥲

2801