2777
2789

از نظر خودم که یکم جم جور تر میشیم مشکلی نیست 😂🤭. الان این خونه ای که هستیم ۹۵ متره ولی ۱۰ میلیون اجاره خونه میدیم ، یه پسر ۵ ساله دارم ، الان باردارم هفته دیگه اسباب کشی میکنیم خونه ۷۸ متری دو خوابه البته میخریمش، مثل همینجا یه اتاق برای خودم و همسرم ، یه اتاق هم برای بچه ها 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

نه سخت نمیشه  

ولی باید به فکر باشید تا دوران بلوغشون خونتون رو بزرگتر کنید

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه سخت نمیشه   ولی باید به فکر باشید تا دوران بلوغشون خونتون رو بزرگتر کنید

چطور ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مه خ‌به بعدا بچه ها بزرگتر میشن خونه رو هم بزرگتر کنین

اون موقع بله کلا چند سال قراره اینجا باشیم ، 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطور ؟

خونه ی جدیدی ک میخواید بخرید برای بچهاتون مناسبه چون هموز سنشون کمتره بالاخره 

ولی در اینده توی سن بلوغ به مشول میخورن مخصوصا اگر بچه ی دومت دختر باشه  

ولی فعلا تا چند سال اینده عالیه به مبارکی و خوش قدمی ایشالله استفاده کنین

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
خونه ی جدیدی ک میخواید بخرید برای بچهاتون مناسبه چون هموز سنشون کمتره بالاخره  ولی در اینده تو ...

مرسی ممنون نه جنسیتش معلوم نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40