2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پک ویتامین سی چجوریه  میشع پیج تون رو داشته باشم

پیج ندارم گلم توروبیکا یا تلگرام محصولات میفرستم مشتری هام انتخاب میکنن براشون میارم الان عکسش میدم  یه پک کامل روتین پوستیه 

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
لافارر و مدلین ایرانین و قیمتشون اوکیه اگه آبرسان خوب میشناسی همونو بزن نیتروژنا گرونه زیادم چیز خا ...

ضد آفتاب چی پیشنهاد میکنی 

یه چیزی میخوام اصلا سنگینی نکنه رو پوستم ک بی رنگ باشه

چ تاثیری گذاشت ؟ پوستت خشکه ؟

روتین پوستیه که تاثیر معجزه ای نداره پوستت تمیز میشه بعدم نرم میشه و اگه آرایش کنی خوب میخوابه رو پوستت

اره من پوستم خشکه

راستی ضد آفتاب هم مهمه من خودم حوصله ندارم بزنم ولی میگن خیلی مهمه اونم میتونی لافارر بگیری یا ضد افتاب فلوئیدی مای

ضد آفتاب چی پیشنهاد میکنی  یه چیزی میخوام اصلا سنگینی نکنه رو پوستم ک بی رنگ باشه

پس گلم ضدافتاب کودک بخر من برای دختر عموم کودک اوردم بی رنگه راضیه خیلی

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
ضد آفتاب چی پیشنهاد میکنی  یه چیزی میخوام اصلا سنگینی نکنه رو پوستم ک بی رنگ باشه

فلوئیدی مای خوبه

فیوژن واتر ژیناژن

لافارر 

اینا خوبن به طور کلی، ولی هر محصولی اثرش روی پوست همه یکسان نیست، باید به مرور امتحان کنی تا دستت بیاد

یه آقایی بود جدیدا تو اینستا ویدیو هاش خیلی معروف شده همه ضدافتاب هارو نقد میکنه  tima.roshann فک کنم اسمش بود 

ضد افتاب سراوی و