2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
توقع داریم زورمون نمیرسه!  وقتی به عنوان مادر هیچ حقی تو این جامعه ندارم دیگه بقیه چیزها بماند ...

به نکته ی خوبی اشاره کردی 

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توقع داریم زورمون نمیرسه!  وقتی به عنوان مادر هیچ حقی تو این جامعه ندارم دیگه بقیه چیزها بماند ...

خب این که حرف همه ماست. اصلاح قوانین و توجه به مادران بعنوان یک ولی با حقوق برابر نسبت به پدران.

حتما این خبر رو خوندی که یک پدر ، دوتا از بچه هاش رو بخاطر گرفتن دیه انداخته زیر ماشین که یکی شون هم فوت کرده.

و در نهایت تاثر باید گفت طبق قوانین این کشورو.... این پدر نه مجازات میشه نه قصاص میشه نه دیه پرداخت می کنه و....

خب این نهایت ظلم در حق اون مادر هست 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

بچه مگه لباسش چطوربي بوده؟؟؟

ب نظرمن بايد مراقبت بيشتري توي ارتباطات و رفت وامد اين بچه ميشد ب قول بچه ها حالا ك ميدونيم گرگ و بيماراطرافمون كم نيست

قطعا ك قانون هم بايد قاطعانه عمل كنه

به نکته ی خوبی اشاره کردی 

به خدا اون روز خرد شدن خودمو تو مدرسه دیدم. منی که ۹ ماه تمام بچه رو میبرم میارم به درسش تغذیه اش همه چیش خودم میرسم حتی اندازه پدرشوهرم حق ندارم نسبت به بچم   کدوم قانون کدوم خواستن مگه کی میشنوه 

اگه اينو گفته ك كاملا اشتباه گفته من جايي چيزديگه ازش خوندم

همین رو گفته دقیقا و خانواده اون فرشته هم به همین خاطر ازش شکایت کردن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
اینقدر از قوای مختلف توقع نداشتیم و فقط خودمون سپردیم دست خدا که وضع مملکت اینه.  به مشت جانی د ...

خدا به مظلوم خود خواسته کار نداره 

حکومت هر کشوری همون حدیه که لیاقت اون مردمه اصلا نمیدونیم حقمون چیه 

وقتی هم یکی از حقوق قانونی حرف بزنه تو نماز جمعه یه بی سواد پشت بلندگو طوری جلوه اش میده که انگار طرف کفر سه پهلو گفته 

خوب بلدن حرف رو جور دیگه جلوه بدن 

خدا رو شکر دستشونم به خدا نمیرسه وگرنه خدا به دادش میرسید 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
بچه مگه لباسش چطوربي بوده؟؟؟ ب نظرمن بايد مرتقبت بيشتري توي ارتباطات و رفت وامد اين بچه ميشد ب قول ...

باید فیتی فیتی باشه ....50درصد خانواده ها...50درصد جامعه 

اون قاتل بیشتر از حسن نیت خانواده اتنا سو استفاده کرده بود

به خدا اون روز خرد شدن خودمو تو مدرسه دیدم. منی که ۹ ماه تمام بچه رو میبرم میارم به درسش تغذیه اش هم ...

عزیزم  خدا کمکت کنه گلم ناراحت شدم 💔💔💔 ولی بالاخره یه جایی عین همین سایت باید همین صحبت ها بشه   از دید  بازتری  بحث بشه تا  شاید به گوش مسئولی برسه یا اگاهی عمومی بره بالا قوانین تغییر کنه و   بهتر شه 😔😔

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
بچه مگه لباسش چطوربي بوده؟؟؟ ب نظرمن بايد مراقبت بيشتري توي ارتباطات و رفت وامد اين بچه ميشد ب قول ...

مانتو مقنعه مدرسه.  

طفلک پیش باباش بوده. رفته مغازه طرف آب بخوره 😢

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بچه مگه لباسش چطوربي بوده؟؟؟ ب نظرمن بايد مراقبت بيشتري توي ارتباطات و رفت وامد اين بچه ميشد ب قول ...

کسی منکر مراقبت بچه نیست ولی شما که پینهاد به مادر بچه میدید چه پیشنهادی داری تا این قاتلا و جانیای روانی متر بشن؟ 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته