2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
واقعا این حرف و زده

بله.اومده تبلیغات راه انداخته که دختر بچه ها رو باید از بچگی حجاب بزارن واسشون دلیلشم اینه که میگه من که مرد هستم از دیدنش لذت میبرم هم جنسامم میشناسم  .یه جورایی انگار گفته قاتله تقصیر نداشته و تقصیر مادر بچه بوده که براش حجاب نزاشته.نمیدونم چرا بستریش نمیکنن  

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندیدم کسی از اون جانی حمایت کرده باشه  حتی مخالف های اعدامش هم ازش حمایت نکردن که ازادش کنن ...

دقیقا من هم همین رو برداشت کردم.

یک سری از دوستان به دور از هیجان نطر دادن و شاید آینده نگری بیشتری داشتن . این که این قبیل افراد باید کیس مطالعاتی باشن و برای جلوگیری از بروز مجدد مشکل در افراد دیگه، مورد بررسی قرار بگیرن، امری روتین و عادی هست در همه کشورهای دنیا.

خیلی از قاتلهای روانی ، سالها قبل از مجازات، مورد روانشناسی قرار گرفتن 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
تتلو رو كه خدا زده!!! اونو فقط بايد تاسف خورد براش .. دادستان اردبيل خيلىىىىىىى خونسرد بود و طرف قات ...

عزیزم کی گفته کجا گفته انسان جایز الخطاست شما چرا انقدر تند میری؟

انسان بیجا بکنه هر خطایی رو مرتکب بشه مگر اینکه یه روانی باشه که مریض بودنش اثبات شده باشه

من چیزی که دیدم یه سریا میگفتن باید به بدترین نحو کشته بشه و شکنجه بشه و چند نفرم مخالف بودن میگفتن این افکار داعشیه ولی کسی نگفت اعدامش نکن سنگسارو اسیدو اینا رو گفتن

عشقم پسرم😘😘😘
عزیزم این ادم دیوونه س نفهمه احمقه اصن ناراحت شدن از حرفاش معنی نداره شما اگه یه دیوونه بهت فحش بده ...

خب ببرن بستریش کنن بازم شد زنجیریش کنن برا چی ازادش گذاشتن 

آخه هر موضوعی قابلیت مسخره بازی داره؟

الان اون خونواده داغدار غم خودشونو تحمل کنن یا زرت و پرت های تتلو رو

ندیدم کسی بگه نازش کنن و ازش تقدیر کنن 

من یکی میگم این مسیله ریشه ایی تر از این چیزاست اگه حتی اعدام هم کردن نگذارید داغ این موضوع بخوابه مسیول اصلی رو پیدا کنید نچسبید به قاتل 

اصلا کسی که این مریضیای جنسی داره به اعدام اهمیت نمیده

چندتا تا الان متجاوز اعدام شدن؟  

چرا کمتر نشده این مسیله روز به روز بیشتر شده؟  

بازم میگم قاتل آتنا رو اعدام کنن مخالف نیستم ولی هیچ چیزی تغییر نمیکنه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

پاريس بله هركسى مخالف اعدام اين جانى هست يه ادم نفرت انگيزه  از نظر من .. خانوما تو همين سايت چند نفر گفتن كه اگه اين ادم اشد مجازات ببينه دنيامون مغلى و داعشى ميشه من دوس ندارم دنيام اين طورى شه!!!! والا دنيات گل و بلبل بود كه اين اتفاق افتاد تو مملكتت؟!!

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
خب ببرن بستریش کنن بازم شد زنجیریش کنن برا چی ازادش گذاشتن  آخه هر موضوعی قابلیت مسخره بازی دا ...

یه بار گرفتنش . نمیدونم چی شد ازادش کردن. ولی واقعا موافقم باید بستری بشه. اخه همین مردم باعث شدن این شاخ بشه اگه هر بقول شما زرت و پرتی تو اینستا میکنه محلش ندن و حرفای چرتشو پخش نکنن این حرفا از کجا به گوش خانواده اتنا میرسید. خیلی از مردم ماا هم مقصرن بشدت

عزیزم این ادم دیوونه س نفهمه احمقه اصن ناراحت شدن از حرفاش معنی نداره شما اگه یه دیوونه بهت فحش بده ...

چرا یه دیوونه باید راست راست بچرخه و تو همایش هم شرکت کنه 

حرفا میزنیدا اینهمه دیوونه تو ایران چرا تو بیمارستان بسترین این ازش تقدیر هم میشه؟  

کلا این تتلو مثل یه چیز بده که عده ایی هرچی انگلکش بیشتر میکنن گندش بیشتر در میاد

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
وااای آره دیدم یکی از بازیگرا نمیدونم اسمش چی بود ولی تو لانتوری بازی کرده بود از قاتلش دفاع کرده بو ...

اگه واقعا همچین حرفی زده باشه که از طرف خودم میگم خیلی بیجا کرده  

ولی فکر نکنم تو این وضع کسی جرئت کنه حرف از بخشش قاتل بزنه طرف مادرش نمی تونه همچین جمله ای به زبون بیاره اونوقت یه هنرمند که جایگاه مردمی خیلی براش مهمه بیادهمچین چیزی بگه

عزیزم کی گفته کجا گفته انسان جایز الخطاست شما چرا انقدر تند میری؟ انسان بیجا بکنه هر خطایی رو مرتکب ...

انجل تو همين سايت گفتن صبر كنيد پيدا كنم لينكشو بذارمم

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
2810