2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
من كى گفتم ادم خوبه؟؟؟؟؟ دقت نميكنى چرا؟ گفتم اونا كه طرفدار قاتلن حتى از تتلو هم نفرت انگيز ترن

به نظر من همشون یه تفکرن و یه مشت نادانن که تا واسه خودشون نشه که امیدوارم نشه نمیفهمن.یه جور گفتی فکر کردم داری از تتل طرفداری میکنی.  

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تتلو که رسما روانیه ولی آره منم اون تاپیکو خوندم نمیدونم جرا بعضیا الکی ساز مخالف میزنن این آدم از حیوونم پست ترو کثیفتره اگه اعدامش نکنن پس نازش کنن؟ باید درس عبرتی بشه برای بقیه هرچند اون دختر دیگه زنده نمیشه😢

عشقم پسرم😘😘😘

چی میشد یه روز یکی این تتلو رو میکشت یه نکبت کمتر توی این مملکت باشه😐

هر کسی از اون قاتل حمایت میکنه بدونِ شک خودش هم تو اون شرایط قرار بگیره تجاوز میکنه و میکشه

درسته انقدررررر تو مملکت انسانِ پست هست که اعدامِ یکی دوتا شون درسِ عبرت نمیشه اما حداقلش اینه که یه حیوانِ متجاوز راست راست برای خودش نمیگرده و نمیره سراغِ یه بچهء دیگه

من هیچچچچچ جا ندیدم کسی طرفدار قاتل آتنا باشه. اتفاقاانقدر احساسات همه جریحه دار شده که خیل کثیر مردم مجازات اعدام رو برای این بی وجود، کم می دونن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

من ندیدم کسی از اون جانی حمایت کرده باشه 

حتی مخالف های اعدامش هم ازش حمایت نکردن که ازادش کنن بره زندگیشو بکنه

بیشتر نظرشون این بود که ریشه یابی بشه و دلایل اینکه اینجور آدمها به سمت همچین جنایت هایی کشیده میشن شناخته بشه تا بشه از ریشه خشکش کرد

اینکه یه جرمی نباشه بهتر از اینه که تعداد زیادی مرتکب بشن و هی پشت سر هم اعدام بشن حالا اعدام اونا به جهنم این وسط اون قربانی ها هستن که زندگیشونو از دست میدن و یه عمر خانوادشون داغدارشون میشن

تتلو رو كه خدا زده!!! اونو فقط بايد تاسف خورد براش .. دادستان اردبيل خيلىىىىىىى خونسرد بود و طرف قاتل بود گويا!!! يه عده هم كه كلا جو روشنفكرى گرفتتشون ! و ميگن انسان جايزالخطاست!! دوس دارين مدال بندازيم گردن قاتل؟ راضى ميشين؟

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

دوست عزیز وقتی موضوعی رو مطرح میکنی استدلال هم بکن

یا صرفا این تاپیک و زدی که یه چیزی گفته باشی

واقعا واسم سواله که کی طرفدار قاتل اتنا بوده؟

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد،،، تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد...
2810