2777
2789
عنوان

از مهد دخترم زنگ‌زدن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرا(تاکید میکنم اکثرا) دوره ندیدن و مهد برای اینکه حقوق کمتر بده اینارو میاره  کسی که دوره ب ...

نه ببین دوره دیدهاشونم همیننمن پارسال کاروزیم که یه اشتباه بزرگ بود تو یه مهد بود بیشترسون تحصیل کرده بودن یه بچه بود علائم اوتیسم داشت ولی تازه خانوادش برده بودنش پیش پزشک و تازه فهمیده بودن این بچه اوتیسم داره

کسیم که اوتیسم داشته باشه رفتاراش دست خودش نیست این بچه هعی شیطونی میکرد اینا بجای اینکه با ارامش مهربونی باهاش حرف بزنن یهو میپریدن به بچه که قشنگ میشد ترسو تو چهره بچهه دید یا خود معلمه یهو از شیطونی بچه ها عصبی میشد سرشون داد میزد اصلا یه وضعی بود

ینی میگین بچه من یه چیزیش هس؟ چون گریه میکرد با جیغانگار عصبی بشه

نه نه اصلا اون خانم گفتن اکثرا مسئولاشون دوره دیدن بلدن چیکار کنن من گفتم یسریشونم دوره دیدن و باز هیچی نمیدونن

اخر صحبتمم. گفتم حتا اینجوری بودن که بقیه بچه ها که شیطونی میکردن یهو سر بچه داد میکشید یا اون چیزی که دست بچه بودو یعو میکشید از دستش اصلا یه وضعی بود

اگه کلا پرخاش میکنه ببر روانشناس کودکان. بچه اضطراب ممکنه داشته باشه

نه اتفاقا خیلی بچه مهربونیه اما وقتی ب زور و لج باهاش حرف بزنن و رفتار کنن اینجوری عکس العمل نشون میده

2810