سلام،دخترای شمام بابایی اند؟دیشب با شوهرم گفتیم الکی با دست بزنیم روی پای همدیگه ببینیم عکس العمل نی نی چیه
اول باباییش زد رو پای من آقا نگم این دختره وحشی شده بود بدتر میزد به من رو پا تو گوش تو شکم،بعدش نوبت من شد بزنم رو پای باباییش هیچ کاری نمیکرد تازه با اخمش میخواست منو خفه کنه،اخه این حق منه من همش صبح تا شب دارم بهش سرویس میدم باباش فقط برا بیرون بردنشه بعد این مزد منه؟قشنگ دیگه برام روشن شد بیست سال اینده مزد زحمتام تشکر نیست طلبکاریه،نمیخواد تا اون موقع هم منتظر باشم ببینم چی میشه همین حالا برام روشن شد😂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من دوتا پسر دارم هر دو طرف منن وقتی باباشون میپرسه مامان رو دوست یابابا روهمیشه میگن مامان😁😁
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
پسرا مامانی هستن دخترا بابایی من خودم بچه بودم بابام گاهی میرفت ماموریت من باید سرجاش میخابیدم وگرنه خابم نمیبرد🥺🥺😂ولی اولش فکر کردم بچه ب واکنش باباش اینجوری شد نگو دل پری داشت😂😂😂ما چن وقت پیش خونه جاریم بودیم برادرشوهرم ب شوخی زد پشت دست جاریم هیچی دیگ پسرشون فسقلی ۲سالشه اومد گریه گریه ک بابا مامانمو زد🥺🥺😂😂تا ۲روز هرکیو دید گف بابام مامانمو زد جاریمم هر دفعه منو شاهد مبگرف 😂😂😂😂
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔