2777
2789

من که وارد خانواده ی همسرم شدم پدر شوهرم چند سال قبل بر اثر سرطان فوت شده بودن و متاسفانه خیلی عذاب کشیده بودن 😢🖤

و خیلی انسان شریفی بودن و همه به نیکی ازشون یاد میکردن 

حالا یه قسمت کوچکی از زندگیشون که من شنیدم رو میگم ایشون وقتی 7 ساله بوده مادرش و یکی دو سال بعد پدرش رو از دست میده و تنها خونه با دو برادر و یه خواهرش زندگی میکرده تنهایی تو یه روستا و خیلی زمین داشتن و املاکشون زیاد بوده و چند تا عمه و عمو داشته که هیچ کدوم مسئولیت اینا رو قبول نکرده و اینا تنهایی با هم زندگی میکردن فکر کنید بچه 10 ساله و با خواهر برادرای کوچک تر از خودش یه شب که خوابیده  بودن همشون کنار هم و صبح بیدار میشه هر کار میکنه میبینه خواهر وبرادراش بیدار نمیشه متاسفانه سه تاشون با هم فوت کرده بودن علتش هم مشخص نشد میگن شاید مار نیش زده بوده طفلی هارو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا عمه ها و عمو های بد ذاتش یه تصمیم میگیرن برای این بچه ی طفلی که یه پیرزن 60 ساله رو صیغه این پسر ده ساله بکنن که از طریق این پیرزن املاکشو بالا بکشن بچه ی بیچاره وقتی میبینه این تصمیم براش گرفتن همه ی خونه و زندگیشو ول می کنه فرار میکنه و میره تهران دیکه هم سراغی از اونا نمیگیره 

خیلی ها تو کودکی یتیم بودند تو سن ۴۵ سالگی با سرطان فوت شدند مثل پسر دایی بابام

مادرش موقع زایمانش سر زا میمیرن پدرش با دادن روغن حیوانی و شیر بزو ...بزرگش میکنه تو اون شرایطی که شیشه شیر نبوده

❤❤❤

بنده خدا تو تهران کارگری میکرده به سختی امورات خودشو میگذرونده شاطری میکرده ده سال بعد  بر میگرده روستاش میبینه همه ی زمیناشو بالا کشیدن هیچی از خانه و املاکش باقی نمونده تو چند روستا اونورتر میره با مادرشوهرم ازدواج میکنه که متاسفانه پدر زن و برادرزنش به خاطر بی کسی اش خیلی بهش محل نمیدادن 

دست زنشو میگیره میبره تهران اونجا چند سال میمونن وضع مالیشون بهتر میشه ولی زنش دوری از خانوادشو بهونه میکنه و برمیگردن شهرشون یه تیکه زمین از پدر زنش میگیره با پول ولی همین زمین میشه اختلافش با برادرزنش که نزدیک بوده حتی کورش کنه ولی به خاطر زنش تحمل میکنه و تو روستا میمونه چ کلی میتونه سرمایه جمع کنه بچه ی اولش یه دختر بوده که خیلی دوستش داشته که متاسفانه تو دوسالگی فوت میکنه و پدرشوهرم خیلی افسرده میشه 

2810