2777
2789
عنوان

دخترم از رو تخت افتاد زمین😭😭😭کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر،آخه بچم کوچیکه

هیچی نمیشه بد به دلت راه نده پسرداییم دوماهه بوده وقتی بردن بهداست میخواستنوزن کنن از ترازوی بچه ها ک دراز میکشن روش افتاده بوده الان ۲۲سالشه 🤣🥰

فرشش سفته😭یه میزم کنارش بود شاید به اونم خورده باشه،وقتی افتاد همسرم متوجه شد

اگ فرش بوده سفتشم عنیمته.نترس عقب افتادگی نداره .الهی که هیچ عارصه یی نداشته باشه .بچه منم امشب از یک متری افتاد از استرس دارم میمیرم با پشت سر افتاد

یعنی در دراز مدت مشکل ذهنی خدایی نکرده پیدا نمی کنه؟؟؟

انشالله که پیدا نمیکنه.

بجه من رو سرامیکم افتاد ولی علایم خطرش استفراق و کاهش هوشیاری اگه این دوتا نبود پس حله و مشکلی نیست.دکتر که خیال من و راحت کرد.مشکل ذهنی زمانی ایجاد میشه که مغز آسیب ببینه.آسیب هم حتی بدون عکس پزشک به مردمک چشم هم نگاه کنه متوجه میشه

عزیزم نگران نباش دختر منم یادمه تو همین سن بود خیلی از تخت میوفتاد تختمون همین ارتفاع داشت ولی هیچ وقت بیمارستان نبردم چون میگفتن چون هنوز کوچیک هروز سلولای جدید تو بدنش رشد میکنه وبخاطر همین چیزیش نمیشه شکر خدا الان دخترم سه سالشه هیچی نیس وتاز باهوشم هست

یا خدا پس دختر منم یه کاریش شده😭😭😭😭😭😭😭دختر منم کلی گریه کرد بهش آبمیوه و اینا دادیم خورد و خو ...

هیچوقت بعد ضربه نذار بخوابه . چه بچع چه بزرگسال. به زور هم شده حدود سه ساعت بیدارش نگه دار.