2777
2789
عنوان

داد زدم از همسایه کمک خاستم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 39 پست
کاش وقتی از خونه خارج شده بوده ، آیفون همسایه رو میزد و می‌گفت که نگران نباش من رفتم.  الآنم ب ...

بدبختی نمیدونه همسایه کدوم طبقه بوده کی بوده صداش نشناخت .خیلی با همسایه ها رفت و امد نداشت .الانم یسال اونجا نیست .خونشونم مجتمعس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=340470673]بدبختی نمیدونه همسایه کدوم طبقه بوده کی بوده صداش نشناخت .خیلی با همسایه ها رفت و امد نداشت .الانم ی ...[/QUOدیگه پس کاریه که شده بگو خودت و عذاب نده انشالله اوت خانم هم میبینه سر و صدا خوابیده دلش آروم میگیره.

[QUOTE=340470673]بدبختی نمیدونه همسایه کدوم طبقه بوده کی بوده صداش نشناخت .خیلی با همسایه ها رفت و ا ...

ایشالا.ایشالا خداهرچی میخاد بش بده.البته اگ کسیم نیاد واقعا نمیشه خرده گرفت انقد که دردسر داره این چیزا

چکارکنه الان شماره یی چیزی از همسایه نداره  جرات رفتن به اون ساختمونم ندار  این تاپیکارو ...

نه دیگه اصلا به اون ساختمون برنگرده،،به صلاح نیست

خداروشکر که جدا میشه از این روانی

چی بگم،،خیلی ناراحت شدم با تاپیکت

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزم خدا کمکت کنه اگ راهی هست نزار دعوابشه اگ میتونی بگدر یا سیاست پیشه کن .خدایی نکرده نزنه بلایی ...

هر چقدر خوبی کنم اصلا فایده نداره اینقدر جیغ کشیدم امروز گلوم میسوزه از خونه رفته بیرون درو قفل کردم  هر روز دارم عذاب میکشم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم 😔😭

نمیدونم ولی فکر کنم همیشه پلیس نمیاد .البته تو سایت خانوما میگن دقیقش نمیدونم .

نه اتفاقا پلیس میاد صورت جلسه میشه . بگزارش پلیس و پزشک قانونی داحت طلاق می‌گرفت و مهریه هم میتونست بگیره

یا فاطمه زهرا#