2777
2789

سلام..پسرم شش سالشه و شدیداً عاشق گوشی و باند ...هر چیزی که به تکنولوژی ارتباطی داشته باشه رو خیلی دوست داره ...و اینکه نمیتونه کامل حرف بزنه خیلیم باهوشه همه چی یادش میمونه همه رو می‌شناسه ولی جیغ می‌کشه واسه خواسته هاش کلاس کار درمانی و گفتار درمانی میبرم چی کار کنم این بهتر بشه و اینکه اصلا گوشی بهش نمیدیم ولی دست کسی ببینه از آشنا ها میرع میگیره

تنها راهش اینه سفت و سخت محدودش کنید از گوشی دورش کن.من خودم هم بچه‌هام یمدت بی‌خیال نمی‌شدن وای خودم خیلی جدی میگم نه و گوش میدن

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخم کنم هم بازم به کارش ادامه میده و بیشتر جیغ میکشه

یه کلیپ تو اینستا دیدم مادره همراه بچه ش رفته بودن فروشگاه پسرش خوراکی برداشت جلو جلو شروع کرد جیغ کشیدن و خودشو انداختن رو زمین مادره هم عین کار اونو تکرار کرد😄 بچه ش قانع شد برد گذاشتش سر جاش..

من خودم خیلی محکم پای حرفم میمونم چون پسرم خودش می‌دونه تو خونه از من گوشی نمی‌خواد ولی تو جمع های خانوادگی افتضاح کارشو انجام میده و من از اینکه تو مهمونی اعصاب مهمونا و خرد نکنم کوتاه میام

من سفت وایمیستم ولی باباش نه اصلا همکاری نمیکنه 😐

با پدرش جدی صحبت کن بزار اونم دغدغه ش رو داشته باشه بهش بگو امسال یا سال دیگه کلاس اولی میشه..و اگه همکاری نکنی از همسن و سالاش عقب میوفته هزینه ی کاردرمانی الکی سوخت میشه