2777
2789

پدرم معلمه(استاد)؛

یادمه در گذشته ای نچندان دور یکی از استیودنتاش بهش پیام داده بود ک:

سلام آقا من کاری برام پیش اومده خرداد(این شهر)نیستم.میخوام برم تهران...میشه ترم بعد بدم؟

بابامم گفته بود آقای فلانی چرا خرداد نمیدین؟مگه چقد کاره مهمیه ک از امتحاناتون بمونین!

خلاصه حرف زدن و حرف زدن

بابام فهمید یکی از اعضای خانواده این مریضه ..پول لازمن...

بابام مدرسه را در جریان گذاشت ی پولی جور کردن دادن بهش و اونم از امتحاناش نموند...

ولی این برام خیلی دردناکه ک خیلیام هستن فقط از امتحانا نمیمونن..بلکه ب خاطر نداری کلا درس نمیخونن...شاید اگه کمی پول داشتن نخبه میشدن...؛

پول_ن_همه_چیز_ولی_خیل# ی_چیزه:)

خواستم اینو بگم که شمایی ک امکانات دارین و هوششم دارین...بخونین... کاری کنین گذشتتوپ بهتون افتخار کنه...فک نکنین این امتحانا و این درسا از مفت بدستتون اومده..اینا عرقای پدراتونن سرکار..حالا هر کاری چ معلمی..چ پزشکی...چ کارگری...چ رفتگری

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

او مای گاد 

چه استیودنت خوبی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️