2777
2789

سلام میگم هفته ۳۴ هستم دیدم تو سایت میگفتن باید چهل بار سوره یوسف روی سیب بخونی ماه هشتم بخوری اما نمیشه که خود ماه سی روزه چطوری چهل بار بخونیم و یا اینکه منظورشون اینه چهل تا سیب بخوریم ؟ حتما باید چهل روز باشه ؟ چطوری هست کسی میدونه

خانوما  تو روبیکا گروه زدیم  که دور هم باشیم کسی خواست بگه لینک بدم  ببخشید اسی🌻

اینجا لینک نمیزارم بخاطر اقایون

میشه برای خانه دارشدنمون یه صلوات بفرستی🌸خدایاشکرت ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا نمی‌دونم چطوری هست چهل تا سیب بخورم یا چهل بار سوره یوسف بخونم 

چهل روز چهل روی چهل تا سیب یوسف بخون و بخور،، حالا چهل روزش هم زیاد مهم‌ نیس مهم اینه ک چهل تا یوسف بخونی روی چهل تا سیب 

میگن روی زیبایی بچه خیلی موثره

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
چهل روز چهل روی چهل تا سیب یوسف بخون و بخور،، حالا چهل روزش هم زیاد مهم‌ نیس مهم اینه ک چهل تا یوسف ...

فقط ماه هشتم ؟ من که الان هفته ۳۴ هستم چندین بار خوندم ولی چهل بار خیلی زیاده مگه اینکه در روز چند بار روی سیب بخونم سوره یوسف رو و بخورم