2777
2789
عنوان

ناراحتم نکنه خواستگارم پشیمون شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4598 بازدید | 109 پست
بخاطرش با رلم کات کردم 🙁 دلم براش تنگ شده

وااا حالا ندیده نشناخته خواستگاری نیومده جان فشانی کردی براش😆🤣 حالا این که خواستگارته ولی کلا در همه زمینه زندگیت سعی کن تا زمانی که پنجاه درصد کارات درست نشده و پیش نرفته نه به کسی بگی نه برنامه های زندگیت و براش بهم بزنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سن من از همتون بیشتره 

بر اساس تجربه میگم همیشه و همیشه و همیشه خودتون برای مرد جماعت دست بالا بگیرین و حتی تو فکرتونم دنبالشون یا خبرشون یا پیامشون نباشین اگر میخاین همیشه خواهان داشته باشین 

یه همکاری داشتم خرج خونه شون رو می داد پدرش از کار افتاده بود،  خاستگاری اومد براش که خب دوستش داشت با پسره به تفاهم رسیده بودن بعد اینا گفتن شب ساعت ده میان شد یازده دوازده اینا اماده تا یک شب نیومدن که نیومدن

بهم تلفن میکرد و نفرین اون یکی همکارمون میکرد که به خواهره پسره تلفن کرده بود و گفته بود نرین خاستگاری این مریضه بچه دار نمیشه و یه مقدار چرت پرت اضافه  

دقیقا دایی منم دوستشو معرفی کرد هی می‌گفت ماه بعد هی می‌گفت دو ماه دیگه خواهرش میاد  الان سه سال شده ولی خبری نیس که نیست 😂

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست