andohogham مدیر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 1879 عنوان خیلی میترسم از بزرگ کردن دخترم واقعا احساس ناتوانی میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 51 پست دخترم ۳۲هفته دنیا اومده و ده روز بیمارشتان بود خیلی ریزه تمام بدنش مو هست احساس ناتوانی میکنم توی بزرگ کردنش خیلی کوچیکه ۱۷۰۰گرمه اما عاشقشم میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه 1403/03/05 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاندس عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 1621 مرسی گلم بابت پاسخگوییتون🙏🏻♥ واسه دخترتون چی خوردین وزنش خوب شد زنده باشی عزیزم ♥️. برای دخترم همه چی میخوردم. مغزیجات و آجیل هم خوبه. زیر نظر دکترم مولتی مینرال مصرف میکردم. شیر زیاد خوردم. گوشت و کباب هم عالیه ،
pariissa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2418 زنده باشی عزیزم ♥️ . برای دخترم همه چی میخوردم. مغزیجات و آجیل هم خوبه. زیر نظر دکترم مولتی مینرال ... مرسی فداتشم🌺شیر کارخونه ای خوبه روزی دولیوان بخورم
کاندس عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 1621 مرسی فداتشم🌺شیر کارخونه ای خوبه روزی دولیوان بخورم زنده باشی عزیز دلم. ان شالله که تو دلیتو سالم و تندرست بغل بگیری. 🥰.اگه شیر محلی پیدا کنی بهتره نباشه هم همین پاستوریزه ها خوبه
pariissa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2418 زنده باشی عزیز دلم. ان شالله که تو دلیتو سالم و تندرست بغل بگیری. 🥰. اگه شیر محلی پیدا کنی بهتره ن ... مرسی گلم بابت دعای قشنگت😘❤🙏🏻😍💋
لاالهالالله عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1533 عزیزم من کودکم ۳۲ هفته بود و بسیار کوچک، با همه ی وجودم، با عشق همه ی لحظات کنارش بودم، حتی وظیفم د ... ببخشید میتونم بپرسم چه مشکلی داشت به منم گفتن باید الان که ۳۲ هفتس دنیا بیاریش کمبود آب دوز جنین داره خیلی نگرانم دخترم دلتنگتم😭💔
قلب۸۸ عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1506 ببخشید میتونم بپرسم چه مشکلی داشت به منم گفتن باید الان که ۳۲ هفتس دنیا بیاریش کمبود آب دوز جنین دار ... من کیسه آب ترکید و دو روز بستری بود و به لطف پروردگار به دنیا اومد...نگران نباش عزیزم ... چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
لاالهالالله عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1533 من کیسه آب ترکید و دو روز بستری بود و به لطف پروردگار به دنیا اومد...نگران نباش عزیزم ... خدا حفظش کنه 🥰🙏🌺🌺 دخترم دلتنگتم😭💔