2777
2789
عنوان

ملون برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم شیر خودمو میخورد چهل روزش بود مادرم فوت کرد شیرم خشک شد. اینم همش میگه دلش درد میکنه چای نب ...

اخی روحش شاد 

نگرش قدیمی داره دیگه 

این همه نبات خوب نیست برای بچه 

باید مدارا کرد ولی خیلی سخته 

به همسرت بگو برای اینکه بین من و مادرت کدورتی پیش نیاد خودت بهش تذکر بده من دوست ندارم بی احترامی کنم بهش 

بچه رو از دستش بگیرید خب 🫤😑

خدا لعنتش کنه نمیده. مثلا وقتی بچه گریه میکنه میرم ازش بگیرم پشتشو میکنه که نده. بعد که به زور بگیرم‌به سی ثانیه نرسیده میاد میگیره میگه بده ساکتش کنم. حالا اصلا بچم با روشای اون ساکت نمیشه

بخدا بچه منم آلرژی داره. میگه بچم دلش میخواد بوش میاد. یا مثلا میخواد قرمه سبزی رو انگشت بزنه تو خور ...

وای وای خدایا این دیگ کیه 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
خدا لعنتش کنه نمیده. مثلا وقتی بچه گریه میکنه میرم ازش بگیرم پشتشو میکنه که نده. بعد که به زور بگیرم ...

ببین بچه ات جونش مهمتر از سلیطه بازیای دیگرانه

ملون و عسل و چنتا خوراکی دیگه قبل یکسالگی برای بچه کشنده است

دفعه ی دیگه که اینکارو کرد بدترین سلیطه گری و دیوونه بازی ای که میتونی رو دربیار بچه اتو بردار برو‌تو اتاق درو قفل کن تابره اگه میتونی یه قدم بالاتر بذاری بیرونش کن از خونه اگه میتونی و مشکلی پیش نمیاد با شوهرت 

باید حد و مرزتو بدونه