2777
2789
عنوان

با زایمان دوم شکم بیشتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 29 پست
مثل منی هرچی رژیم میگیرم شکمم اصلا تکون نمیخوره اصلنا

واقعا حرفت حقه منم رژیم میگیرم وزنم کم میشه ولی باز شکم لامصب به هیکلم نمیخوری کوچکتر میشه ولی به نسبت اندامم بزرگه 🥲 فکر کنم باید ورزش کنیم اونم زیاد که با من کسی نیست بچم نگه داره برم باشگاه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیپو بهتره یا اسلیو

اسلوب با لیپو خیلی فرق داره ببین لیپو ی نوع پیکر تراشیه ولی اسلیو معدتو دست کاری میکنن و برای کسایی که بیش از حد چاقی دارن من خودم۷۵ کیلو ام و فقط ی کوچولو شکم آوردم بعد از زایمان دیگه زایمان دومم چربیای شکممو بر میدارم

ببین بستگی داره یکی چاقه کلا سراان اولی هم جمع نشده  یکی شکمش کلا جمع شده باشه افتادگی کمتر دا ...

منم ۵۷ بودم الان ۷۰ شدم خیلی بده🥲🥺

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

بستگی ب خیلی چیزا داره

من سر اولی شکمم خیلی ترک برداشت و بزرگ شد چون بچه اولم تپل و درشت ب دنیا اومد.ولی دومی چون ریز بود اصلا دیگه ترک برنداشت و شکمم نسبت ب اولی تغییری نکرد.

در کل بخاطر بارداری اولیم شکم دارم نسبت ب مجردیم ک تخت بود

نه ربطی نداره.

جاری من دوتا پشت هم زایمان کرد بدنش جمع شد.دختر عمم هم به فاصلع دوسال دوتا زایمان کرد اولش خیلی چاق شده بود خیلی سریع برگشت.

من زایمان اولم خیلی بد شده بودم.

منم کلا شکم درنمیارم همش پهلو و پشته که خیکی نشونم میده😭

سر زایمان دومم بعد از زایمان لاغر شده بودما.

الان اما چن ماهه شکمم ورم کرده درد میکنه نمیدونم چمه.

هی وزن اضافه میکنم هی بیشتر رو‌معدم ورم میکنه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

بچه ها ابدو همزمان با سزارین اصلا اون ابدوی واقعی نیست چون در ابدوی واقعی هم عضلات شکم از داخل دوخته میشن اما در سزارین این اصلا امکانش نیست نهایتا پوست اضافه رو یه کم بر می دارن ضمن اینکه خطر مرگ و آمبولی رو به شدت افزایش میده

اکثر افرادی که این کار رو کردن چندسال بعد مجبور به ابدو شدن به صورت تخصصی.

بچه ها ابدو همزمان با سزارین اصلا اون ابدوی واقعی نیست چون در ابدوی واقعی هم عضلات شکم از داخل دوخته ...

منم خییییییییلی تحقیق کردم و میخواستم انجام بدم ک پشیمون شدم.خیلی خطرناکه.ارزشش رو نداره

منم ۵۷ بودم الان ۷۰ شدم خیلی بده🥲🥺

اخه بارداری خیلی ها فکر میکنن باید تامیتونن بخورن و به قول خودشون هوس میکنن و برا دونفر باید غذا بخورن ۹ماه این روند راادامه میدن بعد دیگه نمیشه وزن کم کرد چون ۹ماه ان وزن رااضافهدکردیم

واقعا حرفت حقه منم رژیم میگیرم وزنم کم میشه ولی باز شکم لامصب به هیکلم نمیخوری کوچکتر میشه ولی به نس ...

منم دقیقا همینطوریم ...اره ورزش منظم خوبه که برای باشگاه باید یکی باشه بچتو نگه داره 

2810