2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر ۴سال دارن بیاین تروخدا دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 161 پست
یکم حساس شد ولی بعد فراموش کرد  الان مدتیه این رفتار هارو میبینم  چند هفته پیش برای اولی ...

احتمال داره اون بچه واقعا دست زده باشه و دوباره موجب کنجکاوی شده باشه برای پسر شما ولی دیگه شما پی این قضیه رو نگیرید و اصلا حساسیت نشون ندید. این قضیه ی برنج یه مقداری عجیبه اصلا باعث تعجبه که چرا همچین کاری میکنه ولی به اونم واکنش نشون ندید. اگر مجدد همچین کاری دیدی ازش بهش بگید که این کار باعث عفونت روده میشه. حتی توی اینترنت تصویر اندام داخلی بدن رو (ترجیحا یه مدل کارتونی پیدا کنید) بهش نشون بدید و قسمت روده رو نشون بدید بگید اندام داخلی بدن خیلی حساس هستن و اگر مواظبشون نباشیم ممکنه به راحتی عفونت کنن

• Have realistic goals. You won’t be able to stop your child from masturbating completely, so a realistic goal would be to control where your child does this. Try to limit it to just the bathroom and the bedroom. You can say to your child, “it is okay to do this in your bedroom when you are tired.” But don’t completely ignore the issue; otherwise, your child might think it is okay to do it anywhere.
  • Do ignore it at naptime and bedtime. Just leave him alone during these times. Don’t keep checking on him or asking where his hands are.
  • Try distraction. Other than naps and bedtime, try to distract this behavior with other activities or a toy. Getting his mind onto something else might help.
  • Explain: If the distraction doesn’t help, then explain to your child, “I know that touching yourself feels good, but it is not polite to do it around other people. You can only do it in private.” It would be best to insist that the child only does this in his room or the bathroom.
  • What about at preschool? The same principles should apply. The teacher should first try to distract the child with an activity. If that doesn’t work, then try to get the child to “snap out of it” and grab his attention with a comment like, “Okay, Johnny, we need you to join us now!” Masturbation should only be tolerated at naptime.
  • Spend more “snuggle time” with your child. You might be able to decrease this behavior if you give more hugs and cuddles throughout the day.
  • Do not try to eliminate this. This will lead to more problems.
  • Do not physically punish or yell at your child for masturbating.
  • Do not use any physical restraints for their hands.
  • Don’t label masturbation as dirty, sinful, or bad.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدل نگرفتم عزیزم  چون توی شرایطم نیست نمیتونه درک کنه  درکش میکنم

عزیزم چرابد برداشت کردی  متاسفانه خیلی زود قضاوت میکنی منم منظورم همونی بود که نوشتی که گفتی بابچه کلاس ششم..... تنهابوده 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
خدا حفظشون کنه ولی پنج انگشت یکی نمیشه همه که مثل پسرای شما نیستن راه حل ندارید زخم زبون هم نزنید کا ...

شما قسمت اخر متنمو بخون که نوشتم چشم گوش بچه اسی جایی باز شده و بله اسی هم تایید کرد که بابچه کلاس ششم پنج دیقه تنهابوده ودست به جای خصوصی بچه گذاشته  خدا ازگناه قضاوتت بگذره

این متن انگلیسی که برات فرستادم بخون کامل توضیح داده چکار کنی ، اصلا فکر نکن بچه ات غیرعادیه، کاملا عادیه که یه بچه نوپا اندام جنسیشو از روی کنجکاوی لمس کنه و بهش حس خوب داده و تکرارش میکنه… 

شیر خودم خیلی کم بود تا ۱سالگی قطره لی داشتم ولی بهش دادم در  کنار شیر خشک  شیر خشکشم تا ...

این گرایش های جنسی که داره یه مقدار زیاده. فیلمی چیزی ندیده؟ به هر صورت تنها راهش اینه که مدارا کنید. هرگز تنبیه نکنید بدتر میشه که بهتر نمیشه

دقیق مطمئن نیستیم ولی وقتی بچه تر بود شوهرم یادش رفت ی چیزیوپاک کنه دیده  ولی کاملا فراموش کرد ...

نه عزیزم من ۴۰سالمه اماشایدباور نکنی هنوز دو سه سالگیم یادمه

براش جایزه بزار یه روبیکا بگیر بده دستش که باهاش و بده و یادش بره 

یا وقتی اینقدر درک داره براش توضیح بده به زبون خودش بگو دست بزنی خراب میشه

یا اگه از کسی دیگه درخواست کنی اونوقت کسی باهات بازی نمیکنه 

متاسفانه تلویزیون و کارتونها تاثیرات بسیار بدی روی ناخودآگاه بچه ها گذاشته و قبل از پدر مادر  هر جور دوست داره بچه ها رو تربیت میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم