2777
2789
عنوان

دوستان حالم بده با یکی ۲ سال رل بودم الان ک دیدمش خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون پسر خورد میشه میدونم فداش بشم ایشالا تا صب بمیرم  کاشکی بمیرم ولی ناراحتی اون پسرو نبینم

نه عزیزم این حرف نزن میدونم سخته 

بشین فکراتو بکن ببین از چیش خوشت نمیاد قیافه اخلاق یا چی ولی سر سری تصمیم نگیر ♥️

امیدوارم هر دوتون خوش باشین تهش😊♥️

نه عزیزم این حرف نزن میدونم سخته  بشین فکراتو بکن ببین از چیش خوشت نمیاد قیافه اخلاق یا چی ولی ...

اخلاقش عالیه خیلی دوسم داره خیلی زیاد واسه ب دست آوردند هر کاری کرده

فقط اون روز دیدمش حس میکنم بهش حس ندارم 

چیکار کنم؟

چی بگم بهش بخدا پسرخ خورد میشه ۵ ساله منومیخااد

اخلاقش عالیه خیلی دوسم داره خیلی زیاد واسه ب دست آوردند هر کاری کرده فقط اون روز دیدمش حس میکنم بهش ...

عجله نکن بازم ببینش شاید نظرت عوض شد

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
اره دوباره ببینم شاید حالم خوب نیس  باید ببینم  وگرنه من خیلی دوسش دارم چرا یهو اینجوری ...

ب این چیزا فک نکن گاهی پیش میاد آدم همچین حسی داشته باشه

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
واقعا ینی اونایی ک عاشق همن این حس میاد بینشون؟

شاید!

فقط بهت میتونم بگم عجله نکن تا تصمیم درست رو بگیری