shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 عنوان دوستان حالم بده با یکی ۲ سال رل بودم الان ک دیدمش خوشم نمیاد 313 بازدید | 29 پست چی بگم بهششش؟چجوری تموم کنم اگ دوسش ندارم چرا وقتی ب روزایی فکر میکنم ک اون نیس خودکشی سمتم میاادد من بدون اون میمیرممممممچیکار کتم؟؟بنظرتون افسردگی گرفتم؟؟ 1403/03/04 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 یعنی چی؟یعنی هم دوسش داری هم میخوای تموم کنی؟مگه میشه بخدا راس میگمم الان میخام تموم کنم چون دیدمش و حس میکنم ب دلم ننشسته ولی وقتی فکر میکنم ک قراره باهاش تموم کنم میمیرم و زنده میشم پس چیه؟؟؟اگ دوسش ندارم چرا الان دارم اینارو تایپ میکنم و گریه میکنم؟؟؟
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 اول تکلیفتو با خودت مشخص کن نیدونم دوسش دارم یا ن نمیدونم
اوایان عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 448 بخدا راس میگمم الان میخام تموم کنم چون دیدمش و حس میکنم ب دلم ننشسته ولی وقتی فکر میکنم ک قراره باها ... چند سالته ؟وابستگیه عزیزم وابسته بودنش شدی یمدت دیگه وابسته نبودش میشی
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 چند سالته ؟ وابستگیه عزیزم وابسته بودنش شدی یمدت دیگه وابسته نبودش میشی ۲۱ سالمه ینی دوسش ندارم؟
delbar_arom عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 516 بخدا راس میگمم الان میخام تموم کنم چون دیدمش و حس میکنم ب دلم ننشسته ولی وقتی فکر میکنم ک قراره باها ... فثط خواهشا اگه میخوای تموم کنی آروم آروم تموم کن تا اون پسره بدبخت هم اعتماد ب نفسش نیاد پایین از خودش ایراد بگیره افسرده شه
اوایان عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 448 ۲۱ سالمه ینی دوسش ندارم؟ نه دوسش نداریاگه به دلت نشسته دوسش نداریچرا انقدر دیر همو دیدید؟اون چی از تو خوشش اومد؟
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 فثط خواهشا اگه میخوای تموم کنی آروم آروم تموم کن تا اون پسره بدبخت هم اعتماد ب نفسش نیاد پایین از خ ... اون پسر خورد میشه میدونم فداش بشم ایشالا تا صب بمیرم کاشکی بمیرم ولی ناراحتی اون پسرو نبینم
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 نه دوسش نداری اگه به دلت نشسته دوسش نداری چرا انقدر دیر همو دیدید؟ اون چی از تو خوشش اومد؟ ولی فکر نبودنش دیوونم میکنه ن ن اضلا این تاپیک چیه زدم من بدون اون میمیرم
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 مگ ندیده بودیش توعکس دم بخدا یهو اینجوری شدم از هیچ پسری خوشم نمیاد از همع متنفرم شاید بخاطر افسردگیمه و باید درمان شم؟تو اینطور فک نمیکنی؟اگ ایتا داری بیا حرف بزنیم
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 نه دوسش نداری اگه به دلت نشسته دوسش نداری چرا انقدر دیر همو دیدید؟ اون چی از تو خوشش اومد؟ عزیزم ایتا داری؟