2777
2789

من با یکی رل زدم قدش ۱۷۳ 

دوسش دارم نمیدونم چرا دیدمش حس کردم قدش خیلی کوتاهه بعد قوز شدید داره از گردن هم اومده سمت جلو و خمیده راه میره چیکار کنم درست شه 

ینی میشه ۴.۵ سانت اضافه کنه؟

میام باهاش کات کنم نمیتونم بعد میام شروع کنم میترسم آینده ب مشکل بخوریم ب خاطر این مسئله 

خیلی دوسم داره 

چیکار کننممم؟؟دارم خفه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به دلت نیست دیگه سخت میشه که بعدا باهاش کنار بیایی، مگه نشنیدی خوشگلی عادی میشه، زشتی هرگز، البته قصدم توهین و بی ادبی نیست ها ولی نقطه ضعف ظاهری طرف مقابل که دو دلت میکنه سخت برات عادی خواهد شد شاید هرگز عادی نشه 

اگه به دلت نیست دیگه سخت میشه که بعدا باهاش کنار بیایی، مگه نشنیدی خوشگلی عادی میشه، زشتی هرگز، البت ...

وای نگو توروخدا 

دنیا رو سرم خراب میشه

ن زشت نیس 

قدو میگم

اگه به دلت نیست دیگه سخت میشه که بعدا باهاش کنار بیایی، مگه نشنیدی خوشگلی عادی میشه، زشتی هرگز، البت ...

چجوری تموم کنم؟خیلی خیلی گناه دارههه خیلی دوسم داره 

واقعا چجوری بگم بهس

چجوری تموم کنم؟خیلی خیلی گناه دارههه خیلی دوسم داره  واقعا چجوری بگم بهس

نمدونم که گلم باز به صلاحت نگاه کن، ببین میتونی کنار بیای یا نه سعی کن بیشتر نکته مثبتهاش رو ببینی اگر که نمیتونی ازش دل بکنی