2777
2789
عنوان

هفته ششم بارداری و لکه بینی و خونریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 52 پست
بله عزیزملکه بینیم حدودا سه هفته ست قطع شده

فک کنم شرایط شما و من مشابه باشه منم یک بار سقط داشتم و این دفعه انتقال دادم هیدروکسی کلروکین و پردنیزولون میخورم.سما هم شیراز هستی؟ این قرص ها تا هفته چند میخورید؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم شرایط شما و من مشابه باشه منم یک بار سقط داشتم و این دفعه انتقال دادم هیدروکسی کلروکین و پردن ...

من تهران هستم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از مثبت شدن به من گفتن باید اسید فولیک رو تغییر بدم به اسید فولیک یک...منم دو دل هستم نمی‌دونم ک ...

به من چیزی نگفتن 😵‍💫

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بپرسم چه داروهای و روزی چندتا مصرف میکنید.اخه منم سقط توی ۹ هفته داشتم و بار دوم هست

من امپول پروژسترونم رو قطع کردم هفته هشت تقریبا

استرادیول رو هم تازه قطع کردم

پردنیزولون و هیدروکسی‌کلروکین رو دکتر گفت تا دوازده هفته باید بخوری احتمالا بعدش قطع میکنه

الان اسید فولیک اسپرین و امپول انوکساپارین دارم و ویتامین دی ۱۰۰۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بپرسم چه داروهای و روزی چندتا مصرف میکنید.اخه منم سقط توی ۹ هفته داشتم و بار دوم هست

نگران نباش انشالله اینبار به سلامت بارداریمون رو به اخر میرسونیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی شیاف هم روزی سه تا دارم🙄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من امپول پروژسترونم رو قطع کردم هفته هشت تقریبااسترادیول رو هم تازه قطع کردمپردنیزولون و هیدروکسی‌کل ...

من گفتم آسپرین بهم نمیدین؟ گفتن کسایی که پردنیزولون دارن آسپرین نمی‌دهیم چون لکه بینی میاره.گفتم ویتامین دی نمی‌دین گفتن شما قرص دادیم سیستم ایمنی بیاد پایین ویتامین دی نمی‌دین.واقعا توی تحلیل های این دکتر ها موندم .منی که سقط داشتم هم چشمم ترسیده نمی‌دونم واقعا چی درسته.ایشالله شما تا آخرش خدا پسر خوشگلت برات نگه داره بغلش کنی برای منم دعا کن

2810