خانوما اگه فال هاتون درست در میاد ، هرچیزی بلدین ، یکی واسه من میگیرین لطفاً ...
لطفاً کامنت نزارید منم میخوام واسه منم بگیر ، بزارید اصن ببینم کسی میاد یا نه ، میخواماگر کسی نبود پاک کنم تاپیکمو ، ممنون که درک میکنید
توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
عزیزم ایشالا به خواستت میرسی. امیدت رو از دست نده❤️
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ایشالا به خواستت میرسی. امیدت رو از دست نده❤️
تاپیکمو قفل میکنم نی نی یار دعوام نکنه ، مرسی ازت لطف کردی ❤️