2777
2789
عنوان

همسرم از جنسیت بچمون ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 103 پست
بله میدونم درصد کمش هم اینجوریه، برادر خودم به قول همه بهترین پسر بود الان یکساله رفته حتی یه زنگ ب ...

من خودم یک روزم‌نشده ک زنگ ب مامانم نزنم. ولی همسرم اصلا کاری ب خانوادش نداره حتی جواب زنگ مامانشم‌نمیده اصلا یادشونم‌نیست ولی خودم هرچی خوراکی باشه بدون مامانم نمیتونم بخورم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شرایط سخت همیشه تنهام میذاره عادتشه زیر بار مسولیت هاش شونه خالی کنه. بار اولش نیست. 

چه بد درکت میکنم شوهرمنم پایه دکتر وازمایش نیست براهرچی صددفعه باید بهش بگم البته الان خیلی سرش شلوغه ولی توحاملگی ادم نیاز داره درکش کنن بفهمنش 

من غرورم اجازه نمیده به خانوادم بگم امشب مامانم گف بلندشو اماده شو ببرمت دکتر ۴۰رز درد پام بهونه اوردم که بچم کجا بزارم فلانی خودش میبرتم جواب آزمایشم در بیاد ول الکی بود همش 

مطمعن باش دومی از اولی هم تودل بروتر میشه و شوهرت عاشقش میشه، دختربچه ها بلدن خودشونو تودل باباشون ...

اره خیلی با نمکن  و شیرین زبون. ی حرفایی میزنه دخترم تعجب میکنیم و میخندیم همش. واقعا خوشمزه هسن . از صبح دخترم تو اتاقش لباس عوض میکنه و ست میکنه و تومویی میزنه و خیلی بامزه هس

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

چه بد درکت میکنم شوهرمنم پایه دکتر وازمایش نیست براهرچی صددفعه باید بهش بگم البته الان خیلی سرش شلوغ ...

برای منم خیلی سختشه بخاد ی پولی بده برای این چیزا

برای منم خیلی سختشه بخاد ی پولی بده برای این چیزا

واس من برای پول مشکل نداره ولی حوصله دکتربردن نوبت گرفتن منتظرشدن تو مطب نداره میگه وقت ندارم میگه وقتم خیلی مهمه من همینجوری زمان کم میارم 

واس من برای پول مشکل نداره ولی حوصله دکتربردن نوبت گرفتن منتظرشدن تو مطب نداره میگه وقت ندارم میگه و ...

ن‌برا من سرشم شلوغ نیس ولی هم حوصله نداره وقت بذاره هم پول نمیده. اگرم بیاد هزار تا غر میزنه ک روزمو خراب کردی خودت کارات انجام بده

اره خیلی با نمکن  و شیرین زبون. ی حرفایی میزنه دخترم تعجب میکنیم و میخندیم همش. واقعا خوشمزه هس ...

آره بابا برو خدارو از ته دلت شکر کن که دوتا دسته گل بهت داده، به حرفای این مردا هم زیاد اهمیت نده وقتی دنیا اومد میفهمه چقدر تو دلشه،

در آینده هم قراره دوتا داماد گیرت بیاد که از هزارتا پسر برات بهتر باشه،

بخدا شوهرمن برا مامان بابای خودش با نق زدن یه کاری انجام میده ولی مامان بابای من صداش بزنن با کله میره ببینه چیکار دارن😄

آره بابا برو خدارو از ته دلت شکر کن که دوتا دسته گل بهت داده، به حرفای این مردا هم زیاد اهمیت نده وق ...

ممنونم گلم  همسر منم رابطش با مامانم خوبه هرجا میریم میگه مامانتم بگو بیاد ولی با خانواده خودش جایی نمیره