2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 35 پست

وا پس فردا بچت میره اجتماع پره از آلودگی اون بدتره که پیش بچت رعایت میکنه دیگه چی میخوای واقعا برا چه چیزهایی ناراحت میشین

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
من سه ماهه بودم یه آدم گاوی میومد خونمون پاکت پاکت سیگار میکشید البته خودم که یادم نیس ولی تا ۵ سالگ ...

خب ببخشید الان مردی؟ن خداروشکر سالمی استارتر بچه کاری نمیشه الکی خودت حرص نده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من کلا سگ‌جونم😂😂😂

ایشالا همیشه سلامت باشی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چی بهش بگم

بگو وقتی دود سیگار تو‌خونه می پیچه و نی مونه 

بچه شب تو‌خواباشم سرفه می گنه 

و دکتر گفته به هیچ عنوان داخل خونه سیگار نکشن اطافیانش 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اصلا چیزی نگو خودت رو جلوی خونواده ی شوهرت زشت نکن وقتی جلوی بچت نمیکشه

وای منه دیوونه صبح تا شب بالاسر بچم میشینم فکر و خیال میکنم دیگه انگیزه هیچ کاری ندارم همش میترسم بهش آسیب برسه

وای منه دیوونه صبح تا شب بالاسر بچم میشینم فکر و خیال میکنم دیگه انگیزه هیچ کاری ندارم همش میترسم به ...

دیگه حساس بودن زیاددی هم خوب نیست ،توکلت به خدا باشه بسپرش به خدا،ان شالله همیشه صحیح و سلامت باشه،با یه روانشناسی هم مشورت کن

وا پس فردا بچت میره اجتماع پره از آلودگی اون بدتره که پیش بچت رعایت میکنه دیگه چی میخوای واقعا برا چ ...

خب الان نوزاده حساس تره سیستم دفاعیش ضعیفه بزرگتر شه بدنشم مقاوم تر میشه