از اول نمیدادید طعمشو بچشه به هر روشی مقاومت میکردید الان باید به اطرافیان تذکر بدید ندن یا کاری کنی نبینه دیدم بگو اخه ن نمیدم سرگرمش کن ی چیز دیگه بده دستش نمیدونم کلا از سرش بنداز
دیدی کسی ام میخوره با اشاره یواشکی جوری که بچه نفهمه بگو قایم کن یا نمایشی بندازه دور
من ازاول مستقیم غیر مستقیم به درجه یک دوطرف میگفتم دوس ندارم کسی بربچم بخره تو ده بار دیدار ی بار دستش ی سیب بده ی مشت نخودکشمش بده محبتشو رسونده ولی بچم بزرگتر شد تبلیغات و میدید داداشم کاکایو میخرید چندماه پاره شدم تا دیگه نخریدن یک درصد میخرن ولی همونم همشو میخوردم بچم ی تیکه کوچیکشو میخورد یاببینه نصف ی شکلات میدم همه میگن خودتو پیرکن فردا خودش میخره میگم تاوقتی زیر دست منه باید بنیه اش قوی بشه بدنشو داغون نکنم دیگه بعد با خودشه
خواهشنا تا عادت نکرده به هر روشی مقاومت کن
غزیجات ی تیکه نون کیک خونگی یا حالا بیرونی میوه همیشه همرات باشه اینجورموقع ها با اونا سرگرمش کن
من پسرم بخاطر تبلیغات لعنتی بیرون ی ابمیوه بخواد مجبوری میخرم ولی ده بار تا بخوره میگم اینا خوب نیست میخوان بچه هارو مریض کنن میفروشن مانباید بخریم میگه بچه ها میخورن میگم اونا اشتباه میکنن هرکی هرچی خورد مانباید بخوریم ولی اخرین باره دیگه نمیخرم خلاصه پشیمونش میکنم😊