2777
2789

به گزارش خبرنگار مهر، طی بررسی های خبرنگار مهر و در گفتگو با یکی از نزدیکان مریم میرزاخانی، این نابغه ریاضی در آمریکا به خاک سپرده می شود.

وی اظهار داشت که آنچه تاکنون قطعی شده این است که به دلیل حضور دختر مریم میرزاخانی در امریکا، این نابغه در همین کشور خاکسپاری شده و مراسمی برای وی برگزار خواهد شد.

در حال حاضر خانواده مریم میرزاخانی، منتظر ورود پدر و مادر همسرش به امریکا هستند و احتمال داده می شود تا روز شنبه هفته آینده مراسم خاکسپاری در آن کشور برگزار شود.

همچنین پیش بینی شده که مراسم یادبودی در روز پنجشنبه در مسجد جامع شهرک غرب تهران در ساعت ۴ تا ۵:۳۰ برگزار خواهد شد.

مریم میرزاخانی در دوران تحصیل در دبیرستان فرزانگان تهران، برنده مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی در سال‌های ۱۹۹۴ (هنگ‌کنگ) و ۱۹۹۵ (کانادا) شد و در این سال به عنوان نخستین دانش‌آموز ایرانی جایزه نمرهٔ کامل شد. وی نخستین دختری بود که به تیم المپیاد ریاضی ایران راه یافت؛ نخستین دختری بود که در المپیاد ریاضی ایران طلا گرفت؛ نخستین کسی بود که دو سال مدال طلا گرفت و نخستین فردی بود که در آزمون المپیاد ریاضی جهانی نمرهٔ کامل گرفت.

سپس در سال ۱۹۹۹ کارشناسی خود را در رشته ریاضی از دانشگاه شریف و دکترای خود را در سال ۲۰۰۴ از دانشگاه هاروارد به سرپرستی کورتیس مک‌مولن از برندگان مدال فیلدز گرفت. از مریم میرزاخانی به عنوان یکی از ده ذهنِ جوان برگزیدهٔ سال ۲۰۰۵ از سوی نشریه پاپیولار ساینس در آمریکا و ذهن برتر در رشتهٔ ریاضیات تجلیل شد.

میرزاخانی برنده جوایزی چون جایزه ستر از انجمن ریاضی آمریکا در سال ۲۰۱۳، جایزه کلی و مدال فیلدز در سال ۲۰۱۴ بود. وی از یازدهم شهریور ماه ۱۳۸۷ (اول سپتامبر ۲۰۰۸) در دانشگاه استنفورد استاد دانشگاه و پژوهشگر رشتهٔ ریاضیات بود.

پیش از این، او استاد دانشگاه پرینستون نیز بود.

مادر ايرانى باعث نشد ايراني به حساب بياى دختر كوچولو

حتى اگه مادرت باعث فخر ايران بود

حالا ديگه تغيير قانون تابعيت به چه درد پدر و مادر مريم ميخوره كه بخاطر نوه كوچيكشون از خير خاك سپردن دخترشون در مملكت خودش گذشتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اونجا ؟!     پدرو مادرش که ایرانن

گفته كه بخاطر دخترش كه اونجاست 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

باعث شرمساری و ننگ ما که نخبه ها و نوابغمون فرار کنن و در غربت به خاک سپرده بشن...😯😦😳😢

هر که را در خاک غربت پای در گل ماند، ماند

گو دگر در خواب خوش بینی دیار خویش را،

عافیت خواهی، نظر در منظر خوبان مکن

ور کنی، بدرود کن خواب و قرار خویش را؛

سعدی

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

واسه چی بیاد ایران?

منه ایرانیه 27 ساله تا دیروز اصلا اسمی از ایشون نشنیده بودم، حالا که فوت کرده عزیز شده واسه مملکت? ایران لیاقت همچین جواهری رو نداره

خدایــــــــــــــــــــــــــا شکـــــــــــــــــــــــــرتــــــــــــــــــــــــ........
 مادر ايرانى باعث نشد ايراني به حساب بياى دختر كوچولو حتى اگه مادرت باعث فخر ايران بود ح ...

چه ربطی داشت، وقتی یه نفر در کشوری زندگی میکنه و بچه هاش هم تو همون کشور به دنیا اومدن و دارن زندگی میکنن، و خودش هم وصیتی مبنی بر اینکه در زادگاهش دفن بشه، نکرده، منطقی هست که تو همون کشور به خاک سپرده بشه

حالا شما چرا اینقدر رفتی تو نخ تابعیت میرزاخانی و دخترش ؟ الان چه ربطی به تابعیت داره اینکه کجا به خاک بسپارنش ؟ این تصمیم شخصی خانواده ایشونه

ایسان زنده بود ترجیح داد امریکا زندگی کنه یعنی اونجا رو ترجیح دادن با خانواده . این چه ربطی به تابعیت داره من نمیدونم که از صبح چند بار راجع به این قضیه تاپیک میزنی !!!

خيلي خوشحالم كه در امريكا به خاك سپرده ميشه، جايي كه قدرش رو دونستن و بهش افتخار كردن و استاد دانشگاهش كردن و مدال دادن.

نه تو اين مملكت كه سالهاي ١٣٧٠ يك اتوبوس پر از دانشجوهاي نخبه رو كه ميرزاخاني هم توش بود طي يك تصادف عمدي فرستادن ته دره و همه ٦ نفر ديگه اي كه مثل ميرزاخاني نخبه بودن فوت شدن و هيچكس حتي اسمشون رو هم به خاطر نداره...

مملكت ما جز نخبه كشي كاري بلد نيست و واقعا خوشحالم كه ميرزاخاني ازون حادثه جان سالم به در برد و رسالتش رو تو عمر كوتاهش در مملكتي ادامه داد و به پايان رسوند كه هميشه قدرشو ميدونستن نه اينكه مثل مردم مرده پرست مملكت ما تازه بعد مرگش يادشون افتاد طرف ايراني بوده!!

كما اينكه قبلاها، خيلي قبلتر، تو اينترنت ميخوندم كه مردم ما چقدر به اين بانو توهين ميكردن كه اين خانم ايراني نيست و اگر ايرانيه چرا وطنش رو ترك كرده چرا با خارجي ازدواج كرده چرا حجاب نداره و ازين چرنديات!! حالا همه عاشقش شدن بعد مردنش.

گریستن نشانه ضعف نیست ... از زمان تولد، نشانه این بوده است که شما زنده اید !

چیزی که دردناکه بخشی از کسانی الان براش پیام تسلیت میفرستن که باعث مهاجرت مریم و مریمهای ایران شدن  موقع برنده شدن جایزه عکساش رو روتوش کردن و به اون قیافه ساده هم ایراد گرفتن بخواب مریم در کشوری که با اغوش باز قبولت کرد ما لایقت نبودیم 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است  
چیزی که دردناکه بخشی از کسانی الان براش پیام تسلیت میفرستن که باعث مهاجرت مریم و مریمهای ایران ...

و این جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمیست، که همچنان که تو را می بوسند، در ذهن خود، طناب دار تو را می بافند؛

فرو فرخزاد

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
2810