2777
2789
سلام بچه ها می خواستم بپرسم شمایی که خانواده تون یه شهر دیگه ساکن هستند هر چند وقت یکبار به دیدنشون میرید؟
همیشه با همسری میرید یا تنهایی هم میرید؟
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
ن هر 3 هفته و با شوهرم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شیما جون بستگی داره بعضی وقتها هر یک ماه ، دو ،سه حتی یک بار هم 6ماه گذشت که رفتم بهشون سر زدم
ولی همیشه دلتنگشون هستم والانم اشک تو چشمام جمع شده دوست دارم پیششون باشم
چه " بی حساب " می بخشی و چه " با حساب " تسبیح ات می گویم ! (الله اکبر 34مرتبه ، الحمدلله 33مرتبه ، سبحان الله 33 مرتبه )

نمونه های جدید لباس ترک برند t.a.t.u

دوستای گلم من این دو روز تو شوء گروهی شیما هستم و همه مدلها و اونجا می برم می تونید برای خرید تشریف بیارید به ادرس زیر و از بقیه جنس های دوستان دیگه هم دیدن کنید

ادرس کلوپ برای دیدن همه مدلها http://ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=15789
شماره تماس برا ی هماهنگی :09191779562
آپلود سنتر عکس رایگان

گن لاغری چربی سوز و ساعت شنی کاملا مناسب در زمان شیر دهی و بعد از عمل زایمان  سفارش 09358585603 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1277775&T=&postID=59359816
نم دوس دارم پیششون باش اما حیف نمیشه
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
ﻣﻨﻢ ﺍﺯﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻡ ﺣﺪﻭﺩ ۳۰۰ ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﻭﻟﯽ ﭼﻮﻥ ﺷﺎﻏﻞ ﺑﻮﺩﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻤ ﻣﯿﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﺮﻡ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﻭﻧﺎ ﻣﯿﻮﻣﺪﻥ ﻭﻟﯽ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﻣﯽ‌ﺭﻓﺘﻢ ﻫﻢ ﺑﺎﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﻮﺩﻡ
ﺍﻟﺎﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﻡ ﮐﻤﺘﺮ ﻣﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺑﺮﻡ ﺑﺎﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺷﺎﻏﻞ ﻧﯿﺴﺘﻢ.
2810