2777
2789

من انتقالی توام با تغییر رشته داشتم. جانم؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقالی و تغییر رشته رو باهم؟ چقد طول کشید موافقت کنن

توی اردیبهشت از طریق سایت درخواست میدی

بعدی پروسه ای داره باید بری دانشگاه خودتون از مدیر گروه رشته ی مبدا و ی چند جا دیگه امضا و موافقت بگیری ببری دانشگاه مقصد پرونده تشکیل بدن ببرن جلسه بگیرن مدیر گروه مقصد هم موافقت کنه و بعد بیوفتی توی پروسه ثبت نام... تقریبا فکر کنم تا تیر مشخص میشه دقیق یادم نیس من سال ۹۸ ، تغییر رشته و دانشگاه دادم 

تجربه م هم این بود که مدام پیگیری کن از دانشگاه مقصدت ، برو آموزش دانشگاه ببین چه زمانی جلسه هاشون هست 

انقالی و تغییر رشته رو باهم؟ چقد طول کشید موافقت کنن

اره.خیلی لفتش دادن و اذیتم کردن مجبور شدم دو ترم مرخصی بگیرم. ولی باز کاری نمیکردن و پاس میدادن به هم. اخرش یه روز من و شوهرم رفتیم آموزش کل دانشگاه مبدا که از شهر خودمون دور بود. با رئیس اونجا صحبت کردیم همون روز صبح تا ظهر کاملا اوکی شد😐کار دو سه ساعته رو دو ترم طولش دادن. با زنگ زدن و درخواست تو سایت و این چیزا کارتو راه نمیندازن فقط حضوری برو و مدام برو. هر بخشیم رفتی برو پیش رئیسش

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
توی اردیبهشت از طریق سایت درخواست میدی بعدی پروسه ای داره باید بری دانشگاه خودتون از مدیر گروه رشته ...

بیین فرمشو امضا زدن مدیر گروه و آموزش و فلان 

بهم گفتن تو سایت انتقالی مدارکمو بارگزاری کن که کردم 

به دانشگاه مقصد زنگ زدم گفتن لازم نیست حضوری بیای فعلا سیستمی تایید شه بعد بیا 

تو تقویم دانشگاه زده ۲ تا ۱۶ تیر زمانیه ک دانشگاه مبدا تایید میکنه بعدش میره برا دانشگاه مقصد تا مرداد نتیجش می‌یاد 

بنظرت چقد ممکنه موافقت کنن با درخواستم نمره رشتشو آوردم نگرانم بازم

اره.خیلی لفتش دادن و اذیتم کردن مجبور شدم دو ترم مرخصی بگیرم. ولی باز کاری نمیکردن و پاس میدادن به ه ...

بیین فرمشو امضا زدن مدیر گروه و آموزش و فلان 

بهم گفتن تو سایت انتقالی مدارکمو بارگزاری کن که کردم 

به دانشگاه مقصد زنگ زدم گفتن لازم نیست حضوری بیای فعلا سیستمی تایید شه بعد بیا 

تو تقویم دانشگاه زده ۲ تا ۱۶ تیر زمانیه ک دانشگاه مبدا تایید میکنه بعدش میره برا دانشگاه مقصد تا مرداد نتیجش می‌یاد 

بنظرت چقد ممکنه موافقت کنن با درخواستم نمره رشتشو آوردم نگرانم بازم

بیین فرمشو امضا زدن مدیر گروه و آموزش و فلان  بهم گفتن تو سایت انتقالی مدارکمو بارگزاری کن ...

نمره رو که آورده باشی حتما موافقت میکنن نگران نباش. بخش سختشو رفتی دیگه چیز سختی نداره

بیین فرمشو امضا زدن مدیر گروه و آموزش و فلان  بهم گفتن تو سایت انتقالی مدارکمو بارگزاری کن که ...

ببین مدام زنگ بزن و حضوری برو پیگیری کن 

بعد اینکه توی سیستم تایید میشه می‌ره توی جلسه تا مدیر گروه مقصد هم تایید کنه 

منم با اینکه توی کارنامه محرمانه رتبه م برای رشته مقصد اوکی بود ، خودم مدام پیگیر کارم بودم و پرونده م رو بردم پیش مدیر گروه مقصد ، خیلی بداخلاق بود گفت دلیلی نداره چون رتبه ت می‌خورده ما قبول کنیم و ظرفیت نداریم و معدلت فلانه 

بعد دیگه کلی اصرار و خواهش و تمنا کردم ، نذر کردم ، تا تایید کردن .‌..

بعد اینکه توی سیستم تایید شد تو مدام پیگیر باش ببین کی جلسه میگیرن ، با پرونده ت برو پیش مدیر گروه مقصد و پیگیر باش ...

نمره رو که آورده باشی حتما موافقت میکنن نگران نباش. بخش سختشو رفتی دیگه چیز سختی نداره

تو سایت انتقالی فقط همون فرم موافقت دانشگاه مبدا رو بارگزاری کردم که مهر و امضا مدیر گروه و استاد مشاور و آموزش بود و چند تا ادرس خونه و شماره برا شما هم همین طور بود

ببین مدام زنگ بزن و حضوری برو پیگیری کن  بعد اینکه توی سیستم تایید میشه می‌ره توی جلسه تا مدیر ...

تو سایت انتقالی فقط همون فرم موافقت دانشگاه مبدا رو بارگزاری کردم که مهر و امضا مدیر گروه و استاد مشاور و آموزش بود و چند تا ادرس خونه و شماره برا شما هم همین طور بود

شهری ک میخام تغییر رشته بدم دوره به دانشگاه الانم و امتحانام داره شروه میشه نمیدونم چیکار کنم 

تو سایت انتقالی فقط همون فرم موافقت دانشگاه مبدا رو بارگزاری کردم که مهر و امضا مدیر گروه و استاد مش ...

من که حضوری رفتم دیگه رئیس آموزش کل به کارمندا گفت همه کارا رو بکنن و مدارک بارگذاری کردن و فرستادن واسه دانشگاه مقصد. من دیگه کاری نکردم

2810