2777
2789
عنوان

از وقتی شوهرم رفته . به خودم نمیرسم خیلی بد شدم 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا اینجوری بیشتر خوشحالش می‌کنی یا عاشقی برو آشتی یا متنفری ک به خودت برش

خودش میخواد جدا بشه . البته که دورم ازش . جلوی خودش ک۶ ببینمش همیشه عالی هستم . مثلا دادگاه برم ببینمش تیپ میزنم میرم آرایشگاه.  ازش دورم اینطورم

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
ان شالله که برگردید به هم

ممنون از دعای قشنگت

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
دآریم جدا میشیم

متاسفم عزیزم. 

خب اینکه بی حوصله باشی طبیعیه

ولی دیگه لیزرتو برو.  نصفه نیمه رهاش نکن.  زنگ بزن برای شنبه وقت بگیر برو حیفه. 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
متاسفم عزیزم.  خب اینکه بی حوصله باشی طبیعیه ولی دیگه لیزرتو برو.  نصفه نیمه رهاش نکن. & ...

اره ‌. باید چونه ام ژله بزن وقتش داره میگذره ولی حوصله ندارم . میگه چرا کنم . کی میبینه 😔😔

اسی بیکار نمون 

برو بیرون 

تا کمتر بهش فکر کنی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اسی بیکار نمون  برو بیرون  تا کمتر بهش فکر کنی

سرکار میرم . امروز بیکار بودم

از ته ولم دعا میکنم که سرش به سنگ بخوره برگردین به هم✨️❤️‍🩹

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

از ته ولم دعا میکنم که سرش به سنگ بخوره برگردین به هم✨️❤️‍🩹

مرسی عشقم بابت این دعای قشنگت .❤️❤️

کاش  شوهر من  راضی به طلاق بشه

خوب مشخصا تو دیگه نمیخوایش . هر چی صلاحت همون بشه . ولی من هنوز به این نقطه نرسیده بودم

چه جوری آشنا شدین با هم ؟ شما از اول همین جوری بودی ؟ منظورم از نظر ظاهر و رسیدگی به خودته ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مرسی عشقم بابت این دعای قشنگت .❤️❤️

فدای تو قشنگم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

2810